Cultural

Andreea Bănică, o prezență sexy la vârsta de 44 de ani. Ce mesaj îngrijorător a postat artista pe rețelele de socializare

Publicat: 15 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bănică o prezență sexy la vârsta de 44 de ani. Ce mesaj îngrijorător a postat artista pe rețelele de socializare
La vârsta de 44 de ani, Andreea Bănică se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy.

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Andreea Bănică, este o prezență sexy la vârsta de 44 de ani. Vedeta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o femeie fericită și împlinită. Andreea Bănică trece prin momente grele în ultima perioadă. Iată ce mesaj îngrijorător a postat artista pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică, o apariție sexy la vârsta de 44 de ani

Andreea Bănică este o apariție răvășitoare de fiecare dată când se afișează pe scenă sau la evenimentele mondene. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Artista a făcut furori și pe vremea când a pozat în celebra revistă Playboy, iar în prezent încinge imaginația multor bărbați cu fotografii în ipostaze incendiare.

Andreea Bănică arată spectaculos la vârsta sa și nu se uită la bani când vine vorba de aspectul fizic. Îndrăgita cântăreață investește sume colosale pentru a se menține în formă. Cu toate acestea, artista a fost aspru criticată în mediul online. Unii internauți au sancționat-o pe aceasta că ar avea prea multe operații estetice, având în vedere faptul că Andreea Bănică a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase.

Vedeta a reacționat imediat, fiind deranjată de acuzațiile și replicile dure. Artista a precizat dacă are sau nu operații estetice și la ce trucuri de înfrumusețare apelează pentru a arăta atât de bine.

,,Nu am operații estetice, ar trebui să se vadă peste tot, unde este tras ceva, unde am o linie, o tăietură, o cusătură. Nu am! Merg la tratamente din când în când, tocmai pentru a-mi întreține pielea, tenul, fața, frumusețea. Pentru că asta-mi doresc tare mult, să îmbătrânesc frumos, nu urât și nu operată.”, a declarat aceasta.

În prezent, Andreea Bănică se bucură din plin de viață și de celebritate și face furori la fiecare apariție publică. Celebra artistă este extrem de activă și în mediul online unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy. O altă cântăreață din showbiz-ul autohton care atrage privirile tuturor cu fizicul de invidiat și frumusețea răvășitoare este Antonia. Aceasta încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile sale provocatoare pe Instagram.

Și celebra artistă Loredana Groza nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Aceasta și-a surprins admiratorii cu poze nud pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Ce mesaj dureros a postat cântăreața pe Instagram

Recent, Andreea Bănică a postat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. Cântăreața suferă deoarece câinele ei este grav bolnav și nu îl poate ajuta prea mult pe acesta, având în vedere faptul că a ajuns la bătrânețe.

„Dacă nu am mai fost așa activă în ultima perioadă este și pentru faptul că Nino este bolnav. Îmi doresc să ne mai bucurăm împreună, să îl mai văd murdărel, să îl mai spăl la funduleț, să mai facă pipi în casă, să mai găurească o canapea, să mai roadă un pantof, să îi mai suport trăsnăile, să mai fugă după pisici, să se mai înfoaie la câte un câine mai mare ca el, să îl pupe pe Lucian mai mult decât pe mine. Este primul meu băiețel, iar de când l-am născut pe Noah l-am neglijat din ce în ce mai mult.

Mă simt atât de vinovată și incapabilă să îl pot ajuta încât aș vrea să dau 5 ani înapoi să îi spun să mă ierte și să îi ofer mai multă atenție. Poate doar dacă ar vorbi aș putea să mă iert și să îi promit că nu voi mai greși, că voi petrece mai mult timp cu el, că îl voi spăla și peria mai des, că îi voi ascultă nevoile… Aproape 15 ani împreună și mă rog la o minune.”, a scris vedeta pe Instagram.

La vârsta de 44 de ani, Andreea Bănică se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy. Celebra cântăreață are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită.

Adauga un comentariu