Cancan ultimă oră

Andreea Esca, despre drama vieții sale. A fost victima agresiunilor fizice

Publicat: 05 sept. 2021
Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară. Vedeta este iubită de o mulțime de oameni și are o viață perfectă în acest moment, o familie frumoasă și mult succes. Totuși, viața ei nu a fost mereu roz, ci a trecut prin multe greutăți și chiar a fost victima agresiunilor fizice.

Andreea Esca a fost dată afară din casă

Andreea Esca are o familie frumoasă. Trăiește o frumoasă poveste de iubire de mai bine de două decenii și din iubirea ei și a soțului au rezultat Alexia și Eric Eram. Prezentatoarea încearcă să fie o mamă exemplară și își crește copiii cu multă atenție și le oferă tot ce au nevoie.

Niciodată nu a fost o mamă dură, ci a încercat doar să se impună atunci când a fost nevoie, deși ea nu a avut parte de o educație prea bună. Tatăl ei a fost un bărbat extrem de exigent, care nu a știut cum să se comporte cu ea și i-a aplicat cele mai dure tratamente.

Andreea Esca are o relație foarte bună cu părinții ei în prezent, dar nu poate uita anumite momente din copilărie. Unul dintre cele care au marcat-o a fost cel în care a fost dată afară din casă pentru că a plecat de la grădiniță fără să spună. Mai mult, a primit o pedeapsă și mai gravă ulterior.

„Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit.

Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţei şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a dezvăluit Andreea Esca.

Andreea Esca, bătută de propriul tată

Andreea Esca recunoaște acum că nu a avut o copilărie deloc ușoară, pentru că tatăl ei a fost extrem de exigent. A lucrat ca maestru pe șantier și chiar și acolo era foarte dur. Aceeași atitudine o adopta și acasă.

Chiar el a mărturisit că și-a dorit ca fiica lui să exceleze, să învețe bine și să fie cuminte. Își dorea ca Andreea să aibă mereu cele mai bune rezultate în orice domeniu, motiv pentru care o mai bătea chiar și cu cureaua pentru a o face să înțeleagă.

Nu mai ţin minte, dar când eram foarte supărat, îi mai dădeam şi nişte curele”, a povestit bărbatul.

Lucia Esca, mama Andreei Esca intervenea mereu. Nu-i plăcea să-și vadă copila plângând sau suferind, dar Dumitru era de neînduplecat. Mai apoi, femeia a început să îl susțină și îi dădea dreptate.

 

Comentarii
Adauga un comentariu