Cancan

Andreea Esca, mesaj răvășitor de ziua Alexiei Eram! Știrista a scos din albumul cu amintiri cea mai intimă fotografie cu fiica ei

Publicat: 01 sept. 2020
Andreea Esca, mesaj răvășitor de ziua Alexiei Eram
Andreea Esca, mesaj răvășitor de ziua Alexiei Eram

Andreea Esca, mesaj răvășitor de ziua Alexiei Eram. Cu ocazia aniversării celor 20 de ani, Andreea Esca i-a făcut una dintre cele mai emoţionante declaraţii fiicei ei, Alexia Eram. Ştirista a publicat, prin intermediul revistei sale, un mesaj răvăşitor, dar şi o fotografie ce face parte din categoria lucrurilor extrem de personale.

Andreea Esca, mesaj ravasitor de ziua Alexiei Eram

Andreea Esca i-a transmis un mesaj Alexiei Eram prin intermediul alistmagazine.ro, însoțit de o poză extrem de intimă cu cele două.

”Tare fericită m-a făcut acest copil! Pardon… această domnișoară! Când m-a anunțat medicul că sunt însărcinată, pur și simplu urlam de fericire pe stradă. Îmi amintesc perfect cum i-am spus Adinei Goriță, la birou. Știu și unde și cu ce eram îmbrăcată. Nimic în lume nu ar fi putut să mă facă mai fericită! Orice mă întreba oricine, eu răspundeam că sunt însărcinată. Mă simțeam centrul Lumii, cea mai puternică ființă de pe Pământ și cea mai norocoasă.”, este primul paragraful cu care începe Andreea Esca urarea pentru Alexia.

„Mergeam doar la ecografii, că astea existau deja, nu așa performante ca acum, de-l vezi pe copil în picioare, în timp ce mănâncă uitându-se la televizor, dar oricum. Și și acolo eram amuzată că medicul îmi punea ceva muzica de relaxare cu o apă, un râu prin pădure, iar eu îl rugam să renunțăm, pentru că pe mine mă scotea din minți sunetul, nu mă calma, și îmi venea să fac și pipi de la atâta apă și frig în pădure :). Altfel, mi-am continuat viața normal, fără să îmi modific deloc programul, dar cu o doză maximă de fericire pe chip și în suflet. Am fost la serviciu până în ultima clipă, și am dansat până înainte cu două zile, că doar pe 29 era ziua mea. Apoi, pe 30 seara am mâncat de la “chinezesc” niște pui cu alune și altele și pe 31 august dimineața m-am dus pentru un control la spital, că mi se părea că mă doare tare burta de la mâncarea aia picantă de cu seara. Ginecologul mi-a zis ca aceste dureri se numesc contracții, că n-au legătură cu alunele și că rămân să nasc. Restul e istorie…”, a spus Andreea Esca.

Mihaela Rădulescu i-a dat clasă până și Andreei Esca. Ce salariu avea la Antena 1

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai mari dive TV din România, a avut un succes răsunător pe vremea emisiunii „Duminica în familie”, prezentată la Antena 1. Pentru o singură ediție difuzată, vedeta primea mii de euro. Mihaela Rădulescu a fost moderatoarea emisiunii „Duminica în familie” timp de șapte ani, la Antena 1. Show-ul în cadrul căreia erau prezente regulat nume mari din lumea mondenă era unul dintre cele mai urmărite emisiuni TV, iar Mihaela Rădulescu ajuta la majorarea audiențelor, astfel că primea un onorariu extrem de satisfăcător pentru experiența sa jurnalistică. Bruneta se pare că ar fi avut un salariu de 40-50.000 de euro pe lună. Iar la o singură ediție primea 10.000 de euro. Mai mult, în cazul în care emisiunea era difuzată de cinci ori pe lună, aceasta avea 50.000 de euro în cont.

De asemenea, pe lângă emisiunea prezentată, Mihaela Rădulescu interpreta și alte roluri în cadrul trustului Intact Media, pentru care, desigur, primea în jur de 5.000-10.000 de euro în plus.

”Răduleasca primea în jur de 10.000 de euro pe ediție la «Duminică în familie», în medie cam 40.000 de euro pe luna sau 50.000 de euro, în cazul în care erau cinci emisiuni în direct! Mai mult, ea mai participa și la alte acțiuni ale postului, care îi creșteau onorariul la circa 55.000-60.000 de euro per total, în special în perioada de iarnă! Mihaela era considerată vedetă incontestabilă a postului și era plătită corespunzător!”, a spus persoana din echipa Mihaelei Rădulescu.

Adauga un comentariu