Cultural

Andreea Esca și Aris Eram, în ipostaze inedite pe rețelele de socializare. Ce spune fiul prezentatoarei despre mama sa celebră

Publicat: 05 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Esca și Aris Eram în ipostaze inedite pe rețelele de socializare. Ce spune fiul prezentatoarei despre mama sa celebră
Andreea Esca și fiul ei, Aris Eram, se înțeleg de minune și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii inedite pe rețelele de socializare.

Andreea Esca și Aris Eram s-au afișat în ipostaze inedite pe rețelele de socializare. Cei doi se înțeleg de minune și se bucură de momente frumoase ori de câte ori tânărul revine în țară. Fiul știristei a absolvit un liceu prestigios din Capitală, apoi a ales să studieze la o facultate de business la Barcelona. Cu toate că Aris Eram revine destul de rar în România, Andreea Esca își vizitează fiul periodic și este extrem de mândră de acesta. Iată ce spune fiul prezentatoarei despre mama sa celebră.

Andreea Esca și Aris Eram, în ipostaze surprinzătoare pe rețelele de socializare

Celebra prezentatoare de știri Andreea Esca are o relație deosebită cu fiul ei, Aris, și se înțeleg de minune. Vedeta este mândră de acesta și nu ezită să posteze în mediul online fotografii împreună cu tânărul care studiază afacerile la o facultate de profil din Barcelona.

Mai mult, Aris Eram are un talent artistic deosebit și și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu filmulețe în care cântă la pian. Recent, mama sa celebră l-a filmat și a postat pe Instagram un video în care fiul ei cântă la pian o partitură clasică.

Când vine vorba de copiii săi, Andreea Esca are doar cuvinte de laudă. Știrista are o relație extrem de apropiată și cu fiica sa, Alexia Eram, care câștigă sume impresionante din activitatea sa de influencer. Tânăra a rămas în țară și se bucură din plin de succes, iar fiul vedetei face furori peste hotare și studiază foarte mult pentru a deveni un prosper om de afaceri.

Andreea Esca se mândrește cu fiul ei, Aris Eram și radiază de fericire de fiecare dată când tânărul revine în țară, chiar și pentru scurt timp.

„A plecat la o facultate de business la Barcelona. (…) Nu știu de ce, el mi se pare încă… cel mic. Te iubesc și am mare încredere că o să fii un bărbat mișto, atât de mișto încât să nu-ți zică iubitele nimic de mamă.”, a scris știrista pe rețelele de socializare.

Andreea Esca are o familie superbă și se declară o femeie împlinită în viața privată. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune și se bucură de aprecierea publicului autohton. Și colega ei de breaslă, prezentatoarea Magda Pălimariu radiază de fericire alături de soțul ei, iar în curând va deveni mamă pentru prima oară. Vedeta este extrem de activă în mediul online și își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze tandre alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Ce spune Aris Eram despre părinții săi celebri

Aris Eram, fiul Andreei Esca, va împlini luna aceasta 19 ani, iar știrista este extrem de fericită. Celebra prezentatoare are o relație foarte bună cu copiii săi și are doar cuvinte de laudă pentru aceștia. Mai mult, vedeta nu ezită să posteze fotografii în ipostaze inedite alături de Alexia și Aris Eram ori de câte ori are ocazia.

Recent, Aris Eram a vorbit despre relația sa cu părinții celebri, dezvăluind cât de mult l-a afectat celebritatea.

,,Vreau să spun că pentru mine, părinţii mei sunt ca orice alți părinţi, nu contează că sunt mai cunoscuţi decât alţii, şi nu îmi place când mi se tot spune asta cu «părinţii tăi cunoscuţi». Ce am învăţat de la ei? Să fiu politicos şi să fac ce îmi place.”, a mărturisit Aris Eram.

În prezent, tânărul studiază la Barcelona și se bucură din plin de viață. Acesta își dorește să devină un om de afaceri de succes, însă nu neglijează și o altă pasiune a sa, muzica.

Andreea Esca și fiul ei, Aris Eram, se înțeleg de minune și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii inedite pe rețelele de socializare. Celebra prezentatoare de știri se mândrește cu copiii săi și se declară o mamă și o soție împlinită.

Adauga un comentariu