Cancan

Andreea Mantea are probleme mari cu tenul. Vedeta nu știe ce să mai facă

Publicat: 14 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Mantea are probleme mari cu tenul. Vedeta nu știe ce să mai facă
Andreea Mantea are probleme mari cu tenul

Andreea Mantea se confruntă în ultima perioadă cu probleme mari cu tenul. Prezentatoarea TV s-a filmat complet nemachiată și le-a arătat fanilor cu ce probleme se confruntă la nivelul feței. Vedeta este una din cele mai sincere și asumate persoane publice din câte există în showbiz-ul românesc.

Aceasta nu se ferește niciodată să spună lucrurilor pe nume, nici măcar atunci când vine vorba de anumite probleme cu care se confruntă în viața ei personală.

Andreea Mantea are probleme mari cu tenul

Foarte activă pe rețelele de socializare, vedeta le arată mereu fanilor ce se petrece în spatele camerelor de filmare, cum este viața alături de David, unicul ei copil, dar și ce activități desfășoară.

Obișnuiți să o vadă mereu machiată în aparițiile ei de senzație pe micile ecrane, urmăritorii Andreei Mantea au avut ocazie, recent, să îi observe tenul așa cum l-a lăsat mama natură, fără pic de fond de ten sau filtre de înfrumusețare. Ei bine, de data aceasta, prezentatoarea de la Kanal D a vrut să le arate tuturor că se confruntă cu anumite probleme la nivelul feței, dat fiind faptul că în ultima perioadă de timp au început să îi apară coșuri.

„Am ajuns acasă, m-am demachiat și cam atâtea coșuri și coșulețe am descoperit pe față.  Știam că multe ies pe bază de stres sau din cauza problemelor hormonale. Dar astea de aici? Vai, aici sunt două. Este ceva rău. Nu înțeleg, serios. Cred că trebuie să folosesc produse fără nimic în ele”  , a mărturisit Andreea Mantea în urmă cu doar câteva ore pe contul ei personal de Instagram.

Cum vrea frumoasa brunetă să scape de problemă

Urmărită în număr foarte mare, vedeta s-a gândit să ceară ajutorul fanilor în ceea ce privește anumite produse pentru ten. În mod evident afectată de ceea ce i se întâmplă, Andreea Mantea a recunoscut că problema ar putea fi și din cauza ingredientelor pe care le folosește deja, astfel că vrea să treacă la ceva mai natural.

În speranța că se va vindeca, frumoasa brunetă i-a rugat pe cei care o urmăresc să îi recomande soluții pentru coșuri, dar naturale, din plante spre exemplu.

„În fine! Cred că ar trebui să folosesc mai multe produse naturale. Dacă știți, dacă cunoașteți, aștept recomandările voastre cu mare drag pentru că nu se poate așa!”, a mai spus Andreea Mantea în încheiere.

Andreea Mantea s-a despărțit de iubit

Ei bine, deși nu și-a oficializat relația, puțini sunt cei care nu știau că trăiește o poveste de dragoste cu un producător tv, pe care l-a ținut ascuns, astfel încât nimeni să nu-i știe identitatea. S-au iubit o perioadă bună de timp, însă din mesajul postat pe Instagram se pare că totul a luat sfârșit.

Fără a se sfii, Andreea Mantea a făcut public un mesaj din care reiese clar că este singură de Ziua Indrăgstiților, însă nu este deloc tristă. În sesiunea foto pe care a făcut-o și a anunțat despărțirea, vedeta radiază de fericire și poartă un ruj roșu, fiind înconjurată de numeroase baloane.

„Single people on Valentine’s Day! Voi cum sărbătoriți? Singure/i sau cu partenerul/a? Sau așteptați #Dragobetele?”, este mesajul Andreei Mantea.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu