Prima pagină » Cancan » Andreea Mantea nu poate scăpa de acnee și se află într-o situație disperată

Andreea Mantea nu poate scăpa de acnee și se află într-o situație disperată

11 feb. 2022, 09:59,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Mantea se află într-o situație disperată din cauza problemelor generate de acnee și pare să nu fi găsit încă o soluție. Vedeta TV are o carieră impresionantă în showbiz-ul autohton și tocmai de aceea imaginea ei este foarte importantă. De menționat că Andreea Mantea se confruntă de foarte multă creme cu această problemă și chiar părea la un moment dat că a scăpat de ea.

Focoasa brunetă Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. Prezentatoarea TV are o legătură foarte strânsă cu fanii ei, astfel că le împărtășește foarte multe evenimente din viața ei. Însă, nu de fiecare dată este vorba de vești bune, ci se mai întâmplă să îi anunțe și lucruri mai puțin plăcute despre ea. Recent, vedeta a venit cu unele vești mai puțin plăcute, și anume referitor la o problemă de sănătate mai veche, care nu îi dă pace.

Andreea Mantea, una dintre cele mai iubite vedete din țară, are o relație specială cu fanii ei. Este foarte activă în mediul online și vorbește mereu despre problemele pe care le are, dar și despre evenimentele importante din viața ei. Însă de această dată, îndrăgita brunetă a venit cu vești rele.

Andreea Mantea nu poate scăpa de acnee

Este binecunoscut faptul că Andreea se confruntă e o problemă gravă cu tenul, dar părea că s-a remediat. Niciodată nu a ezitat să le arate tuturor cum arată cu adevărat, chiar dacă nu se poate lăuda cu o piele perfectă, cum au multe alte vedete.

Se pare, însă, că lucrurile sunt mai complicate decât înainte. Prezentatoarea are, în acest moment, imperfecțiuni mari, pe care le acoperă cu tot felul de produse de make-up. S-a demachiat și a observat că situația este foarte gravă, considerând că ar trebui să ia măsuri cât mai repede.

„Am ajuns acasă, m-am demachiat și cam atâtea coșuri și coșulețe am descoperit pe față. Știam că multe ies pe bază de stres sau din cauza problemelor hormonale. Este ceva rău. Nu înțeleg, serios. Cred că trebuie să folosesc produse fără nimic în ele. Am zis că nu ar strica niște antibiotic și puțin tratament la câte am pe față. Dacă știți ceva care m-ar putea ajuta, vă aștept cu drag recomandările pentru că nu se poate așa. Nu se poate, efectiv”, s-a plâns Andreea Mantea pe contul de socializare.

Vedeta se confruntă cu aceste probleme din copilărie

Andreea Mantea, care are un copil din relația cu Cristi Mitrea, pare a fi copleșită de problemele cu imperfecțiunile feței, generate de acnee, iar acestea persistă încă din copilărie. Și aceasta deoarece frumoasa brunetă are un ten gras cu tendință acneică. Iar de-a lungul timpului toată această situație i-a cauzat mai multe răni pe față.

Și totuși, la un moment dat vedeta susținea că ar fi rezolvat aceste probleme, după ce a făcut mai multe tratamente care la alte persoane au dat roade. Pentru o perioadă ea a reușit să scape, dar semnele și rănile au reapărut. Oricum, până la acest moment niciun medic nu a găsit o soluție pentru afecțiunea ei și se teme că va fi nevoită să se confrunte cu problemele tot restul vieții.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *