Cancan

Andreea Marin a participat la Miss România în 1994! Iată cum arăta vedeta la 19 ani și alături de cine a defilat pe podium

Publicat: 23 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Marin a participat la Miss România în 1994 Iată cum arăta vedeta la 19 ani și alături de cine a defilat pe podium
În urmă cu 28 de ani, Andreea Marin a participat la Miss România.

Andreea Marin, supranumită ”Zâna Surprizelor”, este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare TV din România. Nu multă lume știe, dar aceasta a participat la Miss România, în anul 1994, pe când avea doar 19 ani. Iată cum arăta vedeta la acea vreme și alături de cine a defilat pe podium.

Multe vedete autohtone și-au încercat norocul la renumitul concurs de frumusețe Miss România. Printre acestea se numără și Andreea Marin, care a ales să poarte o fustă neagră, mulată și foarte scurtă. La concurs au mai participat Simona Pătruleasa și Roberta Alma Anastase, cea din urmă obținând marele titlu. Deși nu a câștigat, „Zâna Surprizelor” a atras atenția publicului și a fost angajată la TVR Iași. De atunci, cariera sa în televiziune a devenit tot mai înfloritoare.

Iată ce spune Andreea Marin despre perioada în care a participat la Miss România.

andreea marin la miss românia
La concurs au mai participat Simona Pătruleasa și Roberta Alma Anastase, cea din urmă obținând marele titlu.

Andreea Marin, despre participarea la Miss România, din anul 1994: „Nu a fost deloc o plăcere să defilez pe scenă”

În urmă cu 28 de ani, Andreea Marin a participat la Miss România. Despre acea perioadă, vedeta a declarat că nu a fost deloc o plăcere pentru ea să defileze pe scenă, deoarece „mintea își dădea seama că e subestimată în favoarea calităților fizice”.

„Nu a fost deloc o plăcere să defilez pe scenă, nu mă simțeam deloc omul făcut pentru asta. Mintea mea își dădea seama că e subestimată în favoarea calităților fizice. Trebuie să fiu cinstită și să spun că nu mi se potrivește o competiție de acest fel.

Nu cunoșteam pe nimeni, nu aveam pile, nici nu mă arătam dispusă să fiu draguță ca să câștig simpatia cuiva care mi-ar fi oferit vreun avantaj în concurs. Cred că le eram chiar antipatică celor ce aveau altfel de așteptări”, a declarat Andreea Marin despre această experiență, potrivit Elle.ro.

În prezent, Andreea Marin este președinte fondator al Fundației „Prețuiește Viața”, care derulează campanii umanitare, pe teme de sănătate, educație și un jurnalism de calitate. Mai mult, este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV din Madrid, care realizează programe în prime time pentru Societatea Națională Română de Televiziune (TVR1) și postul privat Antena 1, ambele posturi deținând majoritatea audienței pe segmentul vizat.

Pe plan personal, vedeta are o relația cu Adrian Brâncoveanu, de profesie diplomat. Deși între ei este o diferență de zece ani, cei doi se iubesc nebunește de mai bine de patru ani.

Istoria concursului Miss România

Primul concurs de frumusețe organizat în România a avut loc pe data de 3 martie 1929, Câștigătoarea marelui premiu a fost Magda Demetrescu, în vârstă de 17 ani, care a reprezentat țara cu brio la Miss Univers, în Texas, unde a obţinut locul şase.

Consursul de Miss România a luat amploare după Revoluția din 1989, titlul fiind câștigat de Daniela Nane, o cunoscută actriță. Aceasta a declarat, acum câțiva ani, următoarele: „Eram catalogată ca favorită în top 3, dar, din cauza probei rochiei de seară – care, într-adevăr, era nepotrivită, mult prea cenuşie în comparaţie cu splendoarea şi opulenţa de acolo -, am ieşit pe locul 11. În schimb, concursul mi-a adus oferte de a lucra ca model la Tokyo sau la Londra. Însă eu m-am întors acasă: se apropia examenul la Teatru”, scrie Formula As.

O altă pretendentă la titlul de Miss Univers, din 1993, a fost Rita Mureșan. În prezent, fostul model are două fetiţe şi o casă de modă.

Așa cum am menționat la începutul acestui articol, în anul 1994, marea câștigătoare a fost Roberta Anastase. În filmuleţul de prezentare, fostul președinte al Camerei Deputaților spunea: „Bună ziua, my name is Roberta Anastase and I’m comming from the country where Danube makes sea delta, Romania”.

În anul 1999, câștigătoarea Miss România a fost Nicoleta Luciu, pe vremea când avea 19 ani. Aceasta a atras atenția publicului, fapt ce i-a crescut imediat notorietatea.

Deși nu este foarte cunoscută, românca Ioana Valentina Boitor a reuşit cea mai mare performanţă pe care a atins-o vreodată ţara noastră la Miss World. În anul 2006, tânăra din Satu Mare a fost aleasă a doua între frumuseţile lumii la concursul Miss World.

nicoleta luciu a câștigat miss românia
În anul 1999, câștigătoarea Miss România a fost Nicoleta Luciu, pe vremea când avea 19 ani.
Adauga un comentariu