Cancan ultimă oră

Andreea Raicu a plecat în vacanță fără telefon. De ce a recurs la acest gest: „10 zile de timp cu mine și pentru mine”

Publicat: 21 ian. 2022
Andreea Raicu cu o cămașă, lângă un perete pe care scrie numele ei
Andreea Raicu a lipsit 10 zile de pe rețelele de socializare, iar fanii i-au simțit lipsa imediat

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. De câțiva ani, fosta prezentatoare tv și-a schimbat stilul de viață. Recent, șatena a plecat în vacanță pentru 10 zile, dar a făcut un gest surprinzător. Andreea a lăsat telefonul acasă și a plecat să se bucure de viață.
La vârsta de 44 de ani, Andreea Raicu arată extrem de bine, iar asta se datorează stilului său de viață sănătos, pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani. Vedeta este de părere că modul în care arată se datorează stilului său de viață sănătos și mai ales pregătirii mentale.

Vedeta a decis să facă un detox virtual de câteva zile, bucurându-se de vacanță și de momentele frumoase. Șatena le-a explicat fanilor ce a determinat-o să ia această decizie.

Andreea Raicu a plecat în vacanță fără telefon

Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Ei bine, de această dată, Andreea a decis să ia o pauză de la viața virtuală și să se bucure de vacanță fără telefon. Astfel că a plecat în concendiu lăsându-și telefonul acasă. Fosta prezentatoare tv a explicat si motivul pentru care a ales să facă acest lucru.

Andreea Raicu: „10 zile de timp cu mine și pentru mine”

Andreea Raicu a lipsit 10 zile de pe rețelele de socializare, iar fanii i-au simțit lipsa imediat. Deși nu a postat absolut nimic timp de 10 zile, Andreea a spus că s-a simțit minunat, mărturisind că a descoperit o lume nouă. Fosta prezentatoare tv a spus că a reușit să se bucure de prezent, de mâncare, de oameni și de peisaje, fără să le pozeze, dar și fără să simtă nevoia să afle ce au postat și alte persoane.

„Ieri s-au făcut 10 zile de când nu m-am mai conectat la social media. 10 zile în proporție de 98% fară telefon, WhatsApp sau alte aplicații. 10 zile de liniște! 10 zile de timp cu mine și pentru mine, cu cei de lângă mine, prezentă în fiecare moment, în realitatea mea, nu în cea virtuală pentru care am ajuns să trăim cei mai mulți dintre noi, să facem mereu alegerile care să ne arate cât mai „bine” în ochii celorlati prin postarea imaginilor care întruchipează viață perfectă.
10 zile în care m-am oprit și mi-am întors atenția din exterior, la interior, acolo unde este totul. Sunt răspunsurile la orice întrebare pe care o ai legată de ce să faci, forță fiecăruia dintre noi, echilibrul și mai ales dragostea, puterea și încrederea că alegi să-ți trăiești viața pentru tine și nu pentru ceilalți”, a scris Andreea pe Instagram.

Meditația o ajută pe Andreea Raicu

Andreea Raicu susține că meditația este lucrurul care o ajută cel mai mult atunci când este tristă, supărată sau stresată. De asemenea, vedeta a mărturisit că are mare grijă de sănătate ei atât fizică, cât și mentală.

„Conform studiilor, se spune că gena bună contribuie doar în proporţie de 20% la un aspect fizic tânăr şi plăcut chiar şi la vârsta maturităţii. Deși eu cred că influenţa ei este cu mult mai mare. Cred că forma fizică ţine foarte mult şi de stilul de viaţă, şi când spun asta nu mă refer doar la alimentaţie.

Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea mentală. Faptul că practic meditaţia, că am învăţat să-mi conştientizez stările interioare. Deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele. În plus, am grijă să dorm pe măsura necesităţilor organismului meu, să fac sport”, a spus Andreea Raicu într-un interviu, potrivit unica.ro.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu