Cancan

Andreea Tonciu, dezvăluiri despre soț. Ce nu i-ar putea ierta niciodată lui Daniel Niculescu

Publicat: 15 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Tonciu dezvăluiri despre soț. Ce nu i-ar putea ierta niciodată lui Daniel Niculescu
Andreea Tonciu nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă

Recent, Andreea Tonciu a fost invitată la o emisiune TV, ocazie cu care a făcut anumite dezvăluiri despre soț, fetiță dar și planuri de viitor. Mai mult, fanii brunetei s-au gândit că aceasta ar putea fi însărcinată, deoarece avea o burtică suspectă. Andreea Tonciu a dezmințit, însă, chiar dacă recunoaște că ea și soțul ei își mai doresc un copil.

Andreea Tonciu a fost recent invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, împreună cu fiica ei. Deși toate privirile au fost ațintite asupra Rebecăi, care a dezvăluit mici „secrete de familie”, fanii au observat și burtica suspectă a brunetei. Și aceasta deoarece ieșea în evidență datorită rochiței vaporoase pe care a purtat-o.

Andreea Tonciu este însărcinată?

Bruneta și-a luat prin surprindere fanii, cu ultima ei apariție la TV. Soția lui Daniel Niculescu a fost însoțită de fiica ei în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, însă nu prezența Rebecăi le-a atras imediat atenția fanilor. De data aceasta, privirile au fost ațintite la burtica vedetei, ce părea a fi… gravidă. Mai mult, telespectatorii au făcut imediat legătura cu rochița aleasă de Andreea, pentru că aceasta era una mai largă, în pliuri.

Imediat după transmisiunea în direct, curiozitatea celor de acasă s-a mutat în online, iar în dreptul unei fotografii postate de brunetă pe contul ei personal au început să curgă comentarii legate de o posibilă sarcină: „Ești însărcinată?”, „Felicitări!”, au scris fanii vedetei.

Andreea Tonciu, dezvăluiri despre soț

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt căsătoriți de cinci ani și au o fetiță împreună. Vedeta a recunoscut că nu sunt toate roz în relația cu soțul ei, ba chiar recent s-a zvonit că cei doi sunt la un pas de divorț. Și totuși, în realitate, lucrurile stau altfel. Andreea Tonciu a recunoscut ce se întâmplă în căsnicia ei. Vedeta de la „Bravo, ai stil” nu a ezitat nici să recunoască faptul că, la ei în cuplu, certurile nu sunt ceva neobișnuit… Și aceasta deoarece Daniel Niculescu nu se implică deloc în treburile gospodărești.

„Am un soţ foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat”, a spus Andreea Tonciu.

Mai mult, Andreea Tonciu nu exclude posibilitatea ca ea și soțul ei să devină din nou părinți. Ba chiar, bruneta a declarat că este pregătită să fie mamă pentru a doua oară, în cazul în care s-ar întâmpla să rămână însărcinată. În altă ordine de idei, Andreea Tonciu mai spune că nu l-ar ierta pe soț doar dacă ar înșela-o. Acesta ar fi cel mai mare păcat peste care nu ar putea trece cu vederea…

Adauga un comentariu