National

Andrei Dănilă a fost declarat mort, după ce s-ar fi sinucis. Sora militarului aduce acuzații grave

Publicat: 06 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Andrei Dănilă a fost declarat mort după ce s-ar fi sinucis. Sora militarului aduce acuzații grave
Andrei Danaila s-ar fi sinucis, insa sora lui vine cu o serie de acuzatii bomba

Pe data de 1 octombrie, Andrei Dănilă a fost declarat mort, după ce s-ar fi sinucis, în cadrul unei unități militare din Focșani. La câteva zile de la tragicul eveniment, sora tânărului, de 22 de ani, vine cu dezvăluiri ce contrazic total declarațiile autorităților. Nicoleta susține că fratele său ar fi fost asasinat și a spus care sunt exact motivele ce-i susțin teoria.

Sâmbătă, 1 octombrie, Conducerea Unității Militare 01471 a emis un comunicat de presă prin care anunța că Andrei Dănilă s-a sinucis prin împușcare. Vestea a șocat întreaga comunitate, fiind cunoscut faptul că tânărul urma să plece, luni acasă, la părinții săi, în Botoșani. De asemenea, militarul trecuse cu brio testarea psihologică din anul 2020, valabilă pentru următorii trei ani.

„Maistrul militar cls. IV Dănilă Andrei, din cadrul UM 01471 Focșani, a decedat sâmbătă, 1 octombrie, în jurul orei 20:00, în urma unei răni prin împușcare, în timp ce își întreținea armamentul din dotare. Conform procedurilor, a fost apelat serviciul de urgență 112 dar, din păcate, militarul nu a mai putut fi salvat”, s-a arătat în comunicatul de presă.

La câteva zile de la tragicul eveniment, sora militarului din Focșani rupe tăcerea și spune cum ar fi stat, de fapt, lucrurile. Nicoleta și-a zis durerea pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit motivele pentru care nu ar fi vorba de o sinucidere, ci de o asasinare.

Mărturia șocantă făcută de sora militarului din Focșani: „Fratele meu? Nu avea ce să caute în unitate”

Nicoleta a dezvăluit faptul că Andrei Dănilă nu ar fi avut niciun motiv să fie îmbrăcat în civil, în cadrul unității militare din Focșani. De asemenea, tânărul nu ar fi fost împușcat în cap, ci în piept și nu ar fi avut de unde să facă rost de muniție. Ca urmare a neregulilor pe care le-a sesizat, Nicoleta susține că militarul ar fi fost asasinat.

„Fratele meu? Nu avea ce să caute în unitate, în afara programului de lucru, îmbrăcat în civil. Și dacă avea, cine îi dă și armă și muniție? Arma nu se curăță cu muniție.

Nu e împușcat în cap, ci în piept. Gaura din spate e mai jos decât cea din față. Cine ține arma cu spatele în sus când împușcă?

De ce fratele meu are mâna ruptă de la încheietură?

În comunicatul de presă spune că au sunat la 112. Nu au sunat. Fratele meu nu a murit la spital. Cel de la pompe funebre îmi arăta cum se lovise la mână când l-a scos din birou și l-a dus la morgă.

Nu avea depresie. Nu avea probleme. Nu suferea pentru nimic. Era cel mai bun om din lume.

L-au omorât și acum vor să mușamalizeze. Și odată cu el au omorât o parte din noi”, a spus Nicoleta, sora lui Andrei.

Comentarii
Adauga un comentariu