Bursa Barfelor

Angajata de la primărie se pricepe cel mai bine la bătaie

Publicat: 01 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Angajata de la primărie se pricepe cel mai bine la bătaie

Babele bârfitoare continuă rubrica de astăzi cu o angajată de la primărea Mogofleți, care se pari că a băgat în sperieți tot satul, inclusiv pe bărbatu-su. Geo Moluzi se princepi bine la bătaie, iar mulți colegii de-ai săi dau mărturie pentru asta. Oamenii povestesc cu juma de gură că, într-un acces de furie, doamna noastră l-ar fi pălmuit chiar și pe fostul premar. Cert este că de fiecare dată când se ia la trânte cu vreun om de prin primărie, singura soluție e să se apeleze la bărbatul angajatei, care faci tot ce poate s-o mai țină în frâu. Așa, Geo se liniștește două-trei zile, iar apoi reîncepe harța. Babele bârfitoare îi sfătuiesc pe localnicii din Mogofleți să ia niște cursuri de autoapărare, vorba aia, paza bună trece primejdia rea.

Comentarii
  • Besinoasa asta de Gheorghita asa a fost dintotdeauna, o tupeista care nu misca un deget pana nu-i bagi ceva in buzunar. Poate o inchide oleak pe la mititica sa-i mai iasa fumurile din capatana aia seaca.

  • Deja e CAcealma ce faceti voi baraboiestii cu doamna MORUZI…,,,opreste-te fameie ca.ai s-a vrei dupa aia sa dai inapoi sa nai sa poti,…ca mpaniea electoral fao cu ce stie sotul tau sa cacă, nimic adica.,.dupa noua iuniie te spanzuri ca.ficiortu,,,domna din gard ul tau stie de ce..

Adauga un comentariu