Cancan

Angela Rusu, suferă de depresie după naștere. Prin ce trece artista

Publicat: 24 iun. 2021
Angela Rusu suferă de depresie după naștere. Prin ce trece artista
Angela Rusu a devenit mamă pentru a treia oară la sfârșitul lunii trecute

Frumoasa interpretă de muzică populară Angela Rusu suferă de depresie după ce a născut o fetiță la sfârșitul lunii trecute. Artista care urmează să împlinească 47 de ani în curând mai are două fiice din mariajele anterioare. Mai mult, fiica ei cea mare a născut și ea de curând, făcând-o bunică pe Angela Rusu.

Angela Rusu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mămică la 46 de ani. După multe eforturi, a reușit să-și îndeplinească visul de a deveni din nou mămică. Totuși, nu este deloc simplă experiența, pentru că depresia îi dă mari bătăi de cap, așa cum li se întâmplă multor femei.

Angela Rusu suferă de depresie

Angela Rusu, deși ar trebui să se bucure de minunea pe care a primit-o de la Dumnezeu după multe eforturi, se luptă cu o depresie grea. Până a găsit un medic bun, a fost panicată din cauza sfaturilor diverse. În timp ce unul îi zicea ceva, altul îi spunea că greșește și așa a ajuns să aibă stări depresive.

„M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici. Le cer opinii la cum să procedez cu colicii, toți recomandă altceva, unul îmi zice că nu e bună apa de mare pentru nas, ci serul fiziologic, altul îmi spune să nu trezesc fata din somn ca să o hrănesc, altul îmi zice să o scol la trei ore. Am simțit că o iau razna până am găsit pe cineva bun”, a declarat Angela Rusu.

Deși a avut depresie și la prima sarcină, a fost mai ușor să se refacă, fiind tânără. Nu este prima dată când are depresie. Pierderea afacerii în urmă cu câțiva ani, în care investise mai bine de o jumătate de milion de euro, a fost pentru Angela Rusu cea mai cruntă lovitură. Plângea nopți întregi și doar cu ajutorul medicului și-a revenit.

Angela Rusu, mamă și bunică la aproape 47 de ani

Angela Rusu trăiește o frumoasă poveste de viață de când a devenit mamă pentru a treia oară. Deși are aproape 47 de ani, a reușit să-și îndeplinească din nou visul pe care îl avea de ani întregi. Viața Angelei Rusu s-a schimbat radical, deși a mai trăcut prin această experiență înainte. A născut al treilea copil și nimic nu mai este ca înainte.

Deși prima dată nu a avut parte de ajutorul de care are acum și accesul la informație era redus, spune că s-a descurcat mai bine. Nu mai are atâta energie și fizic nu mai face față solicitărilor. Primește sfaturi de la prea mulți medici și parcă se panichează în anumite situații.

„Este foarte frumos, numai că e foarte greu. Mi s-a schimbat viața radical și toată atenția e doar spre Măriuca. Pot să spun că este foarte diferită viața cu un copil la 47 de ani, față de viața cu un copil la 27 de ani. Eu, când am născut-o pe Rebeca, aveam 27 de ani, eram tânără, nu aveam atâtea informații, dar mă descurcam. Acum este altceva, pentru că fizic nu mai ai atâta energie, în plus medicii nu fac decât să te panicheze cu atâtea păreri. M-a apucat un pic panica cu informații de la o mie de medici”, a declarat Angela Rusu.
Adauga un comentariu