Sport

Antrenorul Leo Grozavu acuză echipele din Liga I că au încălcat protocolul: „Legea e făcută doar pentru fraieri!”

Publicat: 04 iun. 2020
Antrenorul Leo Grozavu acuză echipele din Liga I că au încălcat protocolul și că
Antrenorul Leo Grozavu consideră că "Legea este doar pentru fraieri"

Antrenorul Leo Grozavu, de la Sepsi OSK, spune că antrenamentele în grupuri de câte patru jucători au fost imposibil de respectat, iar echipele din Liga I de fotbal, care susțin altceva au mințit.

Antrenorul Leo Grozavu acuză echipele din Liga I de fotbal că au încălcat protocolul. Rapid a fost prima echipă din România acuzată public că a încălcat protocolul sanitar impus de MTS în contextul pandemiei de coronavirus, însă Leo Grozavu susține că mai multe cluburi nu au respectat aceste reguli.
Antrenorul celor de la Sepsi OSK spune că antrenamentele în grupuri de câte patru jucători au fost imposibil de respectat, iar echipele care susțin altceva au mințit.
Totodată, Grozavu a declarat că nici alte reguli nu au fost respectate, precum interzicerea deplasării jucătorilor cu autocarul sau mâncatul la comun.

„Cred că în istoria omenirii au fost situații mult mai grave și nu s-a oprit lumea în loc. Din păcate, în viața asta scurtă pe care am trăit-o, am avut parte și de o asemenea nenorocire. E neplăcut că nimeni nu face nimic, toată lumea stă acasă. Am început antrenamentele oarecum în efectiv complet. Am încercat să lucrăm cât mai mult în grupuri mici.
Cine spune că a lucrat cu 4 jucători, minte și eu nu vreau să mint. Nu știu care a fost protocolul. Ne-am antrenat cu câte 4, da, dar nu am avut 4 pe un singur teren. Norocul nostru este că am avut mai multe terenuri. În general, legea e făcută doar pentru cei fraieri. Sunt multe echipe care s-au deplasat cu autocarul, au mâncat la comun. Am informații, nu o să spun acum”, a declarat Grozavu, la Fotbal Club.

Antrenorul Leo Grozavu: „N-am fost lăsați să facem amicale, acum nu avem arbitri”

O altă problemă ridicată de Leo Grozavu este cea a lipsei arbitrilor profesioniști la meciurile amicale jucate în această perioadă.
Spre exemplu, la partida de pregătire care se va disputa mâine, între Dinamo și Rapid, la Baza Săftica, responsabilitatea arbitrajului le va reveni celor care au acces la partida respectivă, cel mai probabil membrilor din stafful tehnic.

„Văd foarte multe neconcordanțe. N-am fost lăsați să facem amicale, acum nu avem arbitri. Mi se pare o inepție! Se știa că echipele vor avea nevoie de 1-2-3 jocuri. Să joci fără arbitri mi se pare ciudat. Deja sunt multe discuții cu arbitri, dar fără!
Și la prima decizie care nu îi convine uneia dintre echipe ce fac? Se iau la bătaie, se oprește jocul, pleacă acasă? Mie mi se pare ciudat că nu s-a știut că arbitrii au nevoie de testare, în așa fel încât să se antreneze și ei”, a mai spus Grozavu.

Adauga un comentariu