Sanatate

Apa de mare pentru bebeluși. La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem un spray nazal pentru copii

Publicat: 06 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Apa de mare pentru bebeluși. La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem un spray nazal pentru copii
Perioada de toamnă și iarnă este deosebit de dificilă pentru copii și părinți

Menținerea căilor respiratorii deschise este extrem de importantă pentru copii, deoarece aceștia nu știu cum să respire pe gură. De aceea este atât de important pentru ei să-și curețe nasul în fiecare zi, deoarece mucusul uscat poate bloca pasajele nazale. Acest lucru îngreunează respirația, hrănirea și somnul odihnitor.

Apa de mare pentru bebeluși și copii

Perioada de toamnă și iarnă este deosebit de dificilă pentru copii și părinți. Copiii mici se îmbolnăvesc foarte des, în special cei care merg la creșe și grădinițe. Infecțiile la copii sunt o experiență dificilă pentru părinți. Bebelușii sunt apoi irascibili, plâng și au probleme cu somnul, mai ales noaptea. În plus, pot apărea probleme la hrănire, bebelușilor fiindu-le dificil să sugă dacă nu pot respira în voie în același timp. Situația este, de asemenea, exacerbată de aerul uscat din apartamente, cauzat de încălzirea centrală sau de aerul condiționat.
În astfel de momente, un ajutor medical bazat pe ingrediente naturale, cum este apa de mare pentru copii, inclusiv nou-născuți și sugari, vine să salveze situația.

Apa de mare este o soluție sterilă de apă de mare sau de apă oceanică, care conține micronutrienți (adică oligoelemente) și macroelemente care fac parte în mod natural din aceasta. Principalul ingredient este clorura de sodiu, dar elementele antibacteriene (mangan, cupru) sau antiinflamatorii (magneziu, zinc), precum și seleniul, calciul și potasiul sunt, de asemenea, importante.

Este foarte bine dacă aveți acest produs chiar înainte de nașterea copilului. Probabil că va veni destul de curând momentul în care veți avea nevoie de el. Cu toate acestea, asigurați-vă că, mai ales în cazul folosirii la un nou-născut, spray-ul nazal cu apă de mare ales este un preparat de înaltă calitate. Acest lucru este important în special atunci când este utilizat frecvent, precum este cazul și cu alte produse pentru copiii mai mici. Dacă dorim să cumpărăm apă de mare nazală destinată acestora, opiniile medicilor și farmaciștilor sunt un element de care ar trebui să ținem cont cu siguranță.

Compoziția și avantajele unul spray nazal cu apă de mare

Experții recomandă să alegeți un preparat cu ingrediente și formula foarte calitative. În primul rând, ar trebui să nu conțină conservanți. Deci, dacă vedeți, de exemplu, clorură de benzalconiu în compoziția produselor cu apă de mare, ar trebui să renunțați la cumpărarea unui astfel de produs. Conservantul poate avea un efect iritant și, dacă este utilizat pentru o perioadă mai lungă de timp, poate duce la uscarea membranei mucoase.
Pe piață sunt disponibile o multitudine de opțiuni, astfel încât puteți găsi cu ușurință un preparat cu o compoziție bună. Cea mai indicată alegere este un produs care să conțină apă de mare cu micro și macronutrienți (eventual cu un mic adaos de apă purificată) și nu apă purificată în sine, care a fost îmbogățită doar cu câțiva ioni.

Datorită neutralității sale fiziologice, putem utiliza apă de mare chiar și pentru probleme nou-născuților, dar este important să fim atenți să fie precizat pe ambalaj că este apă de mare potrivit a fi utilizată încă din primele zile de viață. Apa de mare poate fi folosită cu succes la bebeluși și copii, fiind potrivită pentru igiena nazală zilnică. De asemenea, aceasta hidratează și ameliorează uscăciunea nazală, restabilește confortul respirației, iar în caz de infecție, ajută la curățarea nasului bebelușului și la îndepărtarea mucusului.

O contraindicație pentru utilizarea apei de mare este, în cele mai multe cazuri, hipersensibilitatea la componentele sale. Apa de mare pentru bebeluși poate fi găsită în oferta multor companii, și este important să alegem un produs bine formulat, fără conservanți.

Adauga un comentariu