Local

Apel disperat pentru un tânăr din Iași! Andrei Munteanu a fost victima unui tragic accident produs în comuna ieșeană Andrieșeni, iar acum are urgentă nevoie de sânge

Publicat: 10 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Apel disperat pentru un tânăr din Iași Andrei Munteanu a fost victima unui tragic accident produs în comuna ieșeană Andrieșeni iar acum are urgentă nevoie de sânge
Andrei Munteanu are urgentă nevoie de sânge după ce a suferit un grav accident în comuna Andrieșeni din Iași

Un tânăr de 21 de ani din Iași a fost la un pas să își piardă viața în urma unui tragic accident. Andrei Munteanu lucra cu ziua în comuna Andrieșeni pentru a câștiga câțiva bani, deoarece acesta se întreținea singur, după ce părinții săi au divorțat. Andrei se afla împreună cu un prieten cu tractorul, iar la un moment dat au pierdut controlul și s-au răsturnat. În urma accidentului, Andrei a fost grav rănit și se află la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași. Starea lui este una gravă, iar familia și prietenii fac un apel disperat către populație. Tânărul are urgentă nevoie de sânge pentru intervențiile chirurgicale

Andrei Munteanu are doar 21 de ani și are urgentă nevoie de ajutor! Acesta a fost victima unui accident grav, produs chiar pe străzile comunei din care provine. Andrei, împreună cu un prieten, s-a răsturat cu tractorul după ce prietenul său a pierdut controlul utilajului. Băiatul a fost grav rănit în urma impactului. Acesta a fost ricoșat din cabina tractorului și a suferit mai multe traumatisme. Prietenul său a scăpat cu răni ușoare.

„Sâmbătă după-amiază, 6 octombrie 2021, Andrei era alături de un prieten din comună, cu care mergea de obicei la muncă. Cei doi se aflau într-un tractor, Andrei în dreapta, iar celălalt băiat la volan. La un moment dat, într-o vale, remorca tractorului a început să se bălăngăne, moment în care șoferul a pierdut controlul utilajului, răsturnându-se. Atât Andrei, cât și șoferul tractorului au fost izbiți de plafonul cabinei și de tot ce se afla în interior, iar mai apoi, în urma impactului foarte puternic, au fost aruncați din cabină. Din fericire, nu a fost nevoie de descarcerare, la fața locului a ajuns doar un echipaj SMURD.

Andrei a fost grav rănit și a avut nevoie de transport la spital, iar prietenul său a scăpat cu răni ușoare. Șoferul tractorului are 23 de ani. Accidentul a avut loc în comuna Andrieșeni. Ne bucurăm că Andrei a scăpat cu viață și sperăm să se facă bine cât mai repede. Rugăm pe toți cei care doresc să îl ajute pe Andrei să meargă, să doneze sânge la Centrul Regional de Transfuzii din Iași, unde să precizeze numele lui, clar, pentru că are mare nevoie de sânge. Îi rugăm din suflet pe toți, pentru că doar așa se poate face bine. Are mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor”, a declarat Ilie Urma, cel mai bun prieten al lui Andrei.

În edițiile anterioare ale „BZI” a fost prezentată situația unui puști internat la Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, care avea nevoie de sânge după ce a fost electrocutat pe un vagon de tren .

Ieșeanul muncește cu ziua prin sat să se poată întreține

Tânărul din comuna Andrieșeni locuiește singur în casa părintească și muncește cu ziua prin sat pentru a se putea întreține singur, după ce părinții lui au divorțat. Andrei mai are două surori, una mai mică și una mai mare, iar părinții lui au divorțat în urmă cu mai mulți ani. Tatăl acestora a plecat de acasă, iar mama lor lucrează în municipiul Iași, de aceea Andrei locuiește singur în satul natal. Tânărul a început să lucreze imediat după ce a terminat liceul, pentru a se putea întreține pe el, dar să își ajute și sora mai mică. Andrei este internat la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași, iar starea lui este una gravă.

„Este un copil extrem de cuminte și de muncitor, mai rar vezi copii ca el. Chiar dacă poate nu i-a fost ușor, după divorțul părinților, Andrei a muncit în fiecare zi și își mai ajută și surorile. Cele două surori ale lui sunt foarte îngrijorate de starea lui și țin legătura cu medicii de la spital și îl încurajează să treacă peste acest moment. Sunt foarte uniți. Andrei chiar merită să fie ajutat, să se facă bine”, a mai adăugat prietenul tânărului rănit.

Reporterii „BZI” au prezentat în edițiile anterioare povestea lui George Ștefaniu, un băiat din Iași care vinde legume la colț de stradă pentru a-și ajuta familia.

Adauga un comentariu