Cancan ultimă oră

Arnold Schwarzenegger, operat de urgență! Cunoscutul actor a suferit o intervenție la inimă

Publicat: 24 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Arnold Schwarzenegger operat de urgență Cunoscutul actor a suferit o intervenție la inimă
Momente dificile pentru Arnold Schwarzenegger! A fost operat de urgență și a postat prima fotografie de pe patul de spital

Momente dificile pentru Arnold Schwarzenegger! A fost operat de urgență și a postat prima fotografie de pe patul de spital.

O lume întreagă îl cunoaște pe Arnold Schwarzenegger, însă puțini știu faptul că actorul s-a luptat cu probleme serioase de sănătate în ultima perioadă. Chiar în urmă cu doar câteva zile, Arnol a suferit o intervenție, iar prima fotografie cu el după ce a ieșit din operație a fost postată de rețelele de socializare.

Se pare că vineri, 23 octombrie, Arnold Schwarzenegger a suferit o operație la inimă, acestea fiind cea de-a doua pe care o face, iar primele imagini au fost postate pe contul de Instagram. Intervenția chirurgicală la inimă a avut loc pentru înlocuirea unei valve aortice și se pare că actorul se simte foarte bine la momentul actual.

„Mă simt fantastic şi deja am ieșit la plimbare pe străzile din Cleveland. Mulţumesc fiecărui doctor şi asistentă din echipa mea”, a scris în mediul online.

Arnold a mai fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă în anul 2018 pentru a înlocui o valvă pulmonară instalată inițial în anul 1997. Cu toate acestea, după toate aceste operații, vedeta se simte fantastic și a postat și o imagine cu el pe contul personal de Instagram.

În vârstă de 73 de ani, Arnold Schwarzenegger a jucat în multe filme de-a lungul vieții sale. Pe lângă succesul în lumea filmului, actorul a fost apreciat și pentru fizicul său, până și la momentul actual, acesta se antrenează la sala de forță sau merge pe bicicletă, încercând să aibă un stil de viață cât mai sănătos. Ba chiar mai mult, încurajează tot mai multe persoane să se apuce de culturism și chiar le mai spune să concureze pe scenă.

Adauga un comentariu