Eveniment-Social

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism organizează un concert caritabil: „Orchestra va fi dirijată de Pasquale di Pinto, profesor la Conservatorul din Bari, Italia” – FOTO

Publicat: 04 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism organizează un concert caritabil Orchestra va fi dirijată de Pasquale di Pinto profesor la Conservatorul din Bari Italia - FOTO
Astăzi, 4 decembrie, la Ateneul Național din Iași, are loc un concert caritabil susținut de către elevii Colegiului de Arte „Octav Băncilă”

Astăzi, 04 decembrie 2023, la Ateneul Național din Iași are loc un concert caritabil organizat de Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism (ANCAAR)

Momentul special va fi oferit de elevii din cadrul Orchestrei de Suflători a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași alături de Corul Perpetuum al CTP Iași. Orchestra va fi dirijată de Pasquale di Pinto, profesor la Conservatorul din Bari, Italia.

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism organizează un concert caritabil

Carmen Ghercă, președinte ANCAAR
Carmen Ghercă, președinte al ANCAAR a transmis faptul că banii strânși vor veni în sprijinul beneficiarilor din cadrul asociației

În concertul ce are loc astăzi, 4 decembrie, la Ateneul Național din Iași, corul de clasă, format din foști și actuali elevi ai clasei de canto a prof. Renato Ridiche, de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă” din Iași, va oferi un moment special alături de Corul Perpetuum al CTP Iași și orchestră.

„Luni, 4 decembrie, ora 19, la Ateneul Național din Iași are loc evenimentul caritabil «Arta pentru speranță». În concert îi veți putea asculta pe elevii din cadrul Orchestrei de Suflători a Colegiului Național de Artă «Octav Băncilă» din Iași. Orchestra va fi dirijată de Pasquale di Pinto, profesor la Conservatorul din Bari, Italia, iar pregătirea muzicală aparține prof. Sergiu Sandu. Corul de clasă, format din foști și actuali elevi ai clasei de canto a prof. Renato Ridiche, de la Colegiul de Artă «Octav Băncilă» din Iași, vor oferi un moment special alături de Corul Perpetuum al CTP Iași și orchestră”, a transmis Carmen Ghercă, președintele ANCAAR.

Generozitatea se împletește cu voia bună în cadrul concertului caritabil de la Ateneul Național din Iași

elevi ai clasei de canto a prof. Renato Ridiche de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă” din Iași
Alături de elevii de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă” din Iași va fi alături și Corul Perpetuum al CTP Iași și orchestra

Concertul este unul caritabil, iar donația minimă este de 60 de lei. Banii strânși vor veni în sprijinul beneficiarilor ANCAAR. Va fi un eveniment unde generozitatea se va împleti cu voia bună.

„Vă așteptăm la un eveniment unde muzica și gesturile de solidaritate se vor împleti pentru a aduce o rază de speranță în viața tinerilor cu autism. Elevii talentați de la Colegiul de Artă «Octav Băncilă» vor încânta audiența cu melodii minunate, iar fiecare donație va contribui direct la susținerea beneficiarilor noștri. Tinerii cu autism merită șansa unei vieți mai bune, iar împreună putem face acest lucru”, adaugă Carmen Ghercă, președintele Asociației Naționale pentru Copii și Adulți cu Autism, în legătură cu concertul caritabil „Arta pentru speranță”.

Comentarii
Adauga un comentariu