Prima pagină » Local » Atenție, ieșeni! Circulația mașinilor va fi restricționată în mai multe zone din oraș. Iată lista cu străzile care vor fi închise – FOTO

Atenție, ieșeni! Circulația mașinilor va fi restricționată în mai multe zone din oraș. Iată lista cu străzile care vor fi închise – FOTO

28 mart. 2024, 02:00, 1 ,
Petronel Ștefan, în Local

În această perioadă, pe mai multe străzi din Iași, se efectuează reparații. După perioada de iarnă, carosabilul din multe zone a fost distrus, iar acum este plin de gropi, astfel că sunt necesare intervenții recurente

Se fac lucrări pe Calea Chișinăului, între bulevardul Metalurgiei și str. Bucium, la fel și pe str. Trei Fântâni, înainte de intersecția de la Bucium. Reparațiile vor fi finalizate până la data de 30 martie 2024, în cazul în care nu va ploua. În Tătărași, au fost închise două străzi, deoarece vor fi montate borduri noi.

Mai multe străzi vor fi închise pentru reparații cu asfalt

Până la data de 30 martie 2024, muncitorii de la Citadin au restricționat traficul pe Calea Chișinăului și pe str. Trei Fântâni. De asemenea, în această perioadă, se efectuează reparații și pe bulevardul Socola. Deja a fost decopertată strada până la intersecția de la Bularga. Pe segmentul dintre intersecția de la Cotnari și rondul de la Dedeman, se va turna asfalt abia la sfârșitul săptămânii acesteia. Astfel, în aceste zone se vor crea aglomerații mai mari decât de obicei. În total, Citadin are 14 echipe care se ocupă de situațiile din teren.

„Până la data de 30 martie, între orele 08:00 – 20:00, este restricționată circulația pe Calea Chișinăului, tronsonul cuprins între bulevardul Metalurgiei și str. Bucium, unde se efectuează reparații cu asfalt. Până la data de 30 martie, între orele 08:00 – 20:00, este restricționată circulația pe str. Trei Fântâni, unde se efectuează reparații cu asfalt. În timpul lucrărilor, pe tronsoanele închise va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, au precizat reprezentanții Citadin SA.

În Tătărași, se montează borduri noi

Citadin a pregătit deja borduri noi, pentru a fi montate pe mai multe străzi din zona Tătărași. Lucrările vor dura până la data de 6 aprilie 2024.

„Până la data de 6 aprilie, între orele 08:00 – 20:00, va fi închisă circulația pe aleea din fața blocului C7, de pe str. Vasile Lupu 96. Până la data de 6 aprilie, între orele 08:00 – 20:00, va fi închisa circulația pe aleea dintre blocul C4, de pe str. Vasile Lupu 106 și Centrul Social Armata Salvării. Lucrările constau în montarea de borduri. Măsura este necesară pentru că, în această zonă, echipele S.C. CITADIN S.A. efectuează lucrări de refacere a carosabilului, în funcţie de condiţiile meteorologice. Aceste lucrări sunt făcute în scopul menţinerii tramei stradale în bună stare de exploatare şi siguranţă a circulaţiei”, au transmis reprezentanții Citadin SA.

Reparațiile cu asfalt de pe străzile din Iași vor dura mai multe zile, iar ulterior este posibil să mai fie deschise și alte șantiere.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *