Prima pagină » Local » Atenție, ieșeni! Traficul va fi restricționat pentru lucrări de asfaltare pe mai multe străzi din oraș. Măsurile vor dura câteva zile – FOTO

Atenție, ieșeni! Traficul va fi restricționat pentru lucrări de asfaltare pe mai multe străzi din oraș. Măsurile vor dura câteva zile – FOTO

17 apr. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Local

Traficul de pe două străzi din oraș va fi restricționat pentru mai multe zile, deoarece muncitorii de la Citadin trebuie să execute lucrări asupra carosabilului. Măsura a fost luată, deoarece în zonă au apărut găuri în asfalt

Este vorba despre strada Moara de Vânt, care duce spre Ciric, și strada Mașinii. În această, perioadă echipele de la Citadin lucrează în mai multe zone din Iași. De asemenea, se realizează ridicarea capacelor la cotă și montarea de borduri sau marcaje rutiere.

Traficul va fi restricționat pe două străzi din oraș

Lucrările de pe strada Moara de Vânt au început acum o săptămână, când a fost decopertată și asfaltată. Totuși, ieșenii nu credeau că este necesar acest lucru, deoarece carosabilul era în condiții bune. Restricția va dura pentru mai bine de o săptămână, iar traficul în zonă va fi îngreunat.

„Până pe 20 aprilie, între orele 08:00-18:00, va fi restricţionată circulaţia pe strada Moara de Vânt, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu stradela Moara de Vânt până la intersecţia cu şoseaua Ciric. Măsura este necesară pentru că, în această zonă, echipele S.C. CITADIN S.A. efectuează lucrări de refacere a carosabilului, funcţie de condiţiile meteorologice. Aceste lucrări sunt făcute în scopul menţinerii tramei stradale în bună stare de exploatare şi siguranţă a circulaţiei. În timpul lucrărilor, pe tronsonul respectiv va fi asigurat accesul maşinilor de intervenţie ale Ambulanţei, Poliţiei, Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă”, au transmis reprezentanții Citadin SA.

De asemenea, pe strada Mașinii, din cartierul Nicolina, circulația va fi închisă.

„Până pe 30 aprilie, între orele 08:00-18:00, va fi închisă circulatia pe str. Maşinii, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu bulevardul Nicolae Iorga şi intersecţia cu aleea Nicolina. Măsura este necesară pentru că, în această zonă, echipele S.C. CITADIN S.A. efectuează lucrări de refacere a carosabilului”, au mai precizat reprezentanții companiei.

Echipele de la Citadin lucrează în tot orașul

În tot orașul, au fost deschise mai multe șantiere pentru a îmbunătăți drumurile. De asemenea, se lucrează și la bordurile de lângă trotuare, care în unele zone au căzut.

„Ridicare cămine la cotă pe Bulevardul Socola, reparaţii cu piatră spartă pe Strada Cerna 4A (parcare), Strada Grigore T. Popa, Strada Vasile Lupu. Reparaţii cu asfalt pe Strada Ciric 36 (parcare), Şoseaua Ştefan cel Mare şi Sfânt, Strada Romană, Soseaua Nicolina 28 (parcare), reparaţii cu piatră spartă pe drumul SRU, reparaţii în zona Primăriei Iaşi, Stadionului Municipal, Pietonal Ştefan cel Mare, Baza de producţie, marcaje parcări pe Strada Costache Negri. În cursul nopţii, echipele Citadin Iaşi vor executa lucrări de marcaje transversale pe Strada Păcurari, Şoseaua Păcurari, Aleea Mihail Sadoveanu, marcaje longitudinale pe Aleea Tudor Neculai, Aleea Valea Adâncă. În perioadele de lucru, traficul rutier pe aceste zone este restricționat”, au mai specificat cei de la Citadin.

Mai multe străzi din oraș vor avea traficul restricționat pentru câteva zile, deoarece muncitorii de la Citadin trebuie să facă reparații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *