BZI LIVE

LIVE VIDEO – Atenție șoferi! Subcomisarul de poliție Mihai Șoric, șeful Serviciului Rutier, revine la BZI LIVE! Amintim conducătorilor auto cum trebuie să fie echipată o mașină pentru iarnă și care sunt regulile privind conduita șoferilor pe timpul deplasărilor – FOTO

Publicat: 07 dec. 2020

Marți, ora 13:00, va fi prezent din nou în studioul BZI LIVE subcomisarul de poliție Mihai Șoric, șeful Serviciului Rutier, pentru a le aduce în vedere șoferilor regulile ce trebuie respectate pentru a evita efectele negative pe care sezonul rece le poate avea asupra autovehiculelor. Invitatul Roxanei Caraiman va discuta și despre sancțiunile aplicate în cazul conducerii autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă. Sfaturi importante privind regulile de circulație vor primi și pietonii.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu