Cancan

Băiatul cel mare al Ilenei Lazariuc, un adolescent de nota zece. La 16 ani, Alexandru e înalt ca tatăl lui și elegant ca bunicul Țiriac

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Băiatul cel mare al Ilenei Lazariuc un adolescent de nota zece. La 16 ani Alexandru e înalt ca tatăl lui și elegant ca bunicul Țiriac
Ileana Lazariuc și fiul lui Ion Țiriac au divorțat discret, fără scandal

Alexandru, băiatul cel mare al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Alexandru Țiriac, este un adolescent de nota zece, care a moștenit tot ce era mai bun și mai frumos la părinți. Tânărul s-a dezvoltat armonios, având parte de toată dragostea părinților. Deși are doar 16 ani, nepotul cel mare al lui Ion Țiriac se poartă foarte elegant iar garderoba lui nu seamănă cu cea a colegilor de generație.

Ileana Lazariuc arată în continuare ca la 20 de ani, deși a trecut de 40, iar băieții ei cresc văzând cu ochii. Alexandru, fiul cel mare, născut pe 7 martie 2008, s-a trasformat într-un adolescent chipeș, atletic, dar și elegant. Fosta noră a lui Ion Țiriac a publicat o poză nouă cu el pe InstaStory, alături de un mesaj emoționant, potrivit LPF.

Băiatul cel mare al Ilenei Lazariuc, un adolescent de nota zece

Alexandru, nepotul cel mare al magnatului Ion Țiriac, dar și fratele lui mai mic, Noah (14 ani), au luat, se pare, ce e mai bun și mai frumos de la părinții lor. Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, actualul iubit al Soranei Cârstea, au divorțat în secret, elegant, fără scandaluri, iar acum își cresc copiii în liniște și au de ce să fie mândri. Ileana Lazariuc a pus pe InstaStory o imagine cu fiul cel mare, Alexandru. Deși are doar 16 ani ai zice că e cel puțin major. Este foarte înalt, iar ținuta elegantă îi vine de minune.

Alexandru poartă pantofi, pantaloni și un palton cu guler din blană, piese vestimentare pe care nu le prea regăsești în garderoba adolescenților.

„Missed you so much (n.r. mi-a fost foarte dor de tine)”, a fost mesajul frumoasei sale mame.

Sunt rare ocaziile în care cei doi părinți publică fotografii cu cei doi băieți ai lor, însă de fiecare dată acestea sunt apreciate de fanii lor, căci cei doi copii se pare că au moștenit trăsăturile frumoase ale părinților lor.

În martie, de ziua lui Alexandru, Ileana și Ion Ion s-au întrecut în mesaj adorabile pentru juniorul lor.

„Te iubesc, copilul meu, mai mult decât îți poți imagina! Îți doresc toată fericirea din lume și să sperăm că vei fi înțelept!”, a scris pe Inststory mămica Ileana Lazariuc.

În același timp, Ion Ion Țiriac a postat pe contul său o fotografie care-l înfățișază pe Alex în deșert, alături de urarea:

„Urmărește-ți mereu chemarea, concentrează-te pe ceea ce îți dă putere și împlinire, fii umil, dar nobil și să știi că eu voi fi întotdeauna stâlpul tău de putere!”

Ileana Lazariuc și fiul lui Țiriac au divorțat în 2019

Discreți din fire, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac și-au ținut mereu relația departe de ochii curioșilor. Cei doi au format un cuplu din 2002, și din relația lor au venit pe lume Alexandru, născut în 2008, și Nicholas, în 2009. Tot în 2009, cei doi și-au oficializat relația.

La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București. Însă în 2019, după 17 ani de relație, Ileana și Ion Ion au dezvăluit că au divorțat în mare secret. Ion Alexandru Țiriac deja și-a refăcut viața lângă cunoscuta jucătoare de tenis, Sorana Cârstea, dar și Ileana Lazariuc a fost surprinsă în compania milionarului Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Adauga un comentariu