Cancan ultimă oră

Bebeto, traumatizat după ce a văzut filmările în care părinții lui se lovesc pe stradă. Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase despre fiul său

Publicat: 29 sept. 2022
Bebeto traumatizat după ce a văzut filmările în care părinții lui se lovesc pe stradă. Anamaria Prodan dezvăluiri dureroase despre fiul său
Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase despre fiul său

Scandalul cu bătaie dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf are urmări mult mai dramatice decât și-ar fi închipuit cei doi. Fiul lor, Laurențiu Jr. , alintat „Bebeto”, a văzut filmarea cu bătaia dintre părinții săi și este acum foarte afectat de cele întâmplare.

După conflictul dintre impresară și antrenor de vineri, 23 septembrie, mai multe filmări cu momentul bătăii au circulat în mediul online. Așadar, în mod inevitabil, acestea au fost văzute și de Bebeto.

Anamaria Prodan: „Bebeto a văzut imaginile, este disperat!”

Tânărul, în vârstă de 14 ani, este acum traumatizat după ce clipul video a apărut peste tot în Romînia. Anamaria Prodan a transmis că Bebeto „tremură încontinuu” și nu se oprește din plâns. Potrivit impresarei, Bebeto spune că Laurențiu Reghecampf l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat. Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, a precizat Anamaria Prodan, conform realitatea.net.

Anamaria Prodan spune că nu este prima dată când este lovită

Anamaria Prodan spune că nu este prima dată când este lovită de Laurențiu Reghecampf, însă până acum nu a mai avut probe pentru a merge la poliție.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație de cancan. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu, care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în faţa lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliţie.

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliţie şi nu aveam probe. Ce aţi văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeţi astăzi la Reghecampf nu cred că aţi văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viaţă. Avea alt anturaj”, a spus Anamaria Prodan, la câteva zile după incident.
Comentarii
  • Din pacate, cea care provoaca situatiile este si cea care imediat vine cu explicatii de tot felul; ai luat-o razna AnaMaria Prodan si cei apropiati trebuie sa-i spuna acest adevar. Ea traumatizeaza copilul si face dintr-un lucru firesc (divortul) un spectacol grotesc. Intelege ca daca a plecat nu-l mai aduci inapoi. Nu este pentru tine si nu esti pentru el.

Adauga un comentariu