Cultural

Bella Santiago are probleme în afaceri și a decis să închidă restaurantul pe care îl deține în București. Cât câștigă artista la evenimentele private

Publicat: 19 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bella Santiago are probleme în afaceri și a decis să închidă restaurantul pe care îl deține în București. Cât câștigă artista la evenimentele private
Frumoasa artistă Bella Santiago a renunțat la afacerea pe care o deține și se dedică în prezent proiectelor sale muzicale.

Frumoasa cântăreață Bella Santiago are probleme în afaceri și a decis să închidă restaurantul pe care îl deține în București. Artista se bucură de un succes impresionant în muzică, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei. În ultima perioadă, Bella Santiago s-a dedicat mai mult muzicii și s-a retras din afaceri. Iată cât câștigă artista la evenimentele private.

Bella Santiago și-a închis restaurantul pe care îl deține în București

Bella Santiago este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton. Frumoasa vedetă face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Cântăreața se bucură din plin de celebritate și de cariera sa de succes.

Dincolo de realizările deosebite în muzică, Bella Santiago și-a încercat norocul și în afaceri. Aceasta deține un restaurant de lux în București, însă a decis de curând să suspende activitatea.

,,Toate prețurile au crescut, mai ales la produsele pe care le folosim noi la restaurant. Ingredinetele vin din Filipine. Unii dintre producătorii de acolo s-au închis și nu prea mai vin produsele. Și am decis să închidem și să deschidem poate mai încolo, pentru livrare la domiciliu, undeva mai pe centru. Am zis că mai bine ne oprim momentan decât să dăm de greu. Mai bine facem pauză și refacem când o să fie totul bine.”, a declarat aceasta.

În prezent, artista se dedică muzicii și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene. Vedeta este susținută de soțul ei și se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional.

Și celebrul prezentator Dani Oțil și-a încercat norocul în afaceri și deține un restaurant de lux. Acesta își rotunjește considerabil veniturile din afacerea sa, dar și din proiectele de televiziune. De un real succes se bucură și Andreea Bănică. Frumoasa cântăreață și soțul ei au mai multe afaceri și dețin o avere uluitoare. Cântăreața se bucură din plin de celebritate și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy pe rețelele de socializare.

Ce sume încasează artista la evenimentele private

Bella Santiago este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Aceasta atrage privirile tuturor când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul autohton cu vocea sa deosebită. Deși a renunțat la afacerea pe care o deține și a suspendat activitatea la restaurantul său din București, artista câștigă sume considerabile din concerte și evenimente private.

Aceasta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre sumele pe care le încasează, precizând că soțul ei este cel care se ocupă de onorarii.

„Momentan câștig bani din evenimente, pentru că, din cauza pandemiei, se oprise totul și acum toate evenimentele sunt unul după altul. Nuntă, botez. A fost super bine anul acesta pentru evenimente. Cu onorariul pe care îl iau la evenimente nu mă ocup eu. Soțul meu se ocupă. Știu doar că este abordabil”, a precizat vedeta.

Soțul frumoasei artiste are doar cuvinte de laudă pentru aceasta și o susține atât pe plan profesional, cât și în viața privată. Cei doi reușesc de minune să îmbine cariera cu viața de familiei și radiază de fericire împreună.

,,Atât timp cât există comunicare și înțelegere din ambele părți…. Nu e greu absolut nimic. Nu prea ne certăm și când ne certăm nu dormim supărați, că mi-a zis bunica mea să nu dormim separați dacă ne certăm. Ăsta e secretul relației.”, a mărturisit cântăreața.

Frumoasa artistă Bella Santiago a renunțat la afacerea pe care o deține și se dedică în prezent proiectelor sale muzicale. Îndrăgita vedetă și-a închis temporar restaurantul pe care îl are în București, dar câștigă sume considerabile din concerte și evenimente private. Bella Santiago are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Adauga un comentariu