Cancan

Bianca Corcheș, scandal cu Carmen de la Sălciua: „E falsă, își minte fanii cu nerușinare…”

Publicat: 26 oct. 2021
Carmen de la Salciua si Bianca Corches
Carmen de la Salciua si Bianca Corches au intrat in conflict

Bianca Corcheș a pornit un scandal cu Carmen de la Sălciua după ce a aflat că soțul ei ar avea o relație cu artista și i-ar fi cerut divorţul. Prezentă într-o emisiune tv, Bianca a lansat acuzaţii dure, ba chiar i-a transmis un mesaj „rivalei” sale.

Femeia susține că mariajul ei a ajuns la final după ce interpreta de muzică de petrecere și soţul său ar fi devenit apropiaţi.

Bianca Corcheș crede că a fost părăsită din cauza interpretei Carmen de la Sălciua

Bianca a dezvăluit că a încercat să ia legătura cu artista pentru a-i cere explicaţii, însă acest lucru nu ar fi fost posibil pentru că ar fi fost blocată imediat. Tânăra a ţinut să îi transmită cântăreţei un mesaj, dar şi celor care o susţin şi o apreciază.

”E falsă, își minte fanii cu nerușinare. Și eu am fost fana ei, am citit toate postările ei în care spunea că nu ar putea să aibe o relație cu un bărbat căsătorit. Vreau să știe că e căsătorit, dar e o falsă”, i-a transmis Bianca, în cadrul unei emisiuni TV.

După acuzațiile făcute de aceasta, nașul celor doi soți a intervenit şi a dezvăluit că el ar fi fost cel care a încurajat această relaţie.”Chiar eu la o petrecere m-am dus la Carmen și i-am spus că de ce nu se combină, că ea e divorțată, el aproape divorțat. Bianca știe foarte bine ce a făcut și din ce cauză finul meu a băgat divorț”, a spus nașul celor doi.

Ce spune Carmen de la Sălciua

Interpreta de muzică de petrecere a adus și ea o serie de lămuriri cu privire la această situație.

„Iubitul meu a încheiat orice socoteală cu femeia asta. N-am nicio legătură cu cearta lor. Eu nu apar în viața oamenilor care au încă socoteli, dacă un om de exemplu îl întâlnesc și el este într-un proces de divorț, asta nu înseamnă că eu nu mi-am asumat relația.

Sunt o femeie iubită, nu are legătură, dacă unii oameni nu sunt făcuți să funcționeze împreună, asta nu înseamnă că trebuie să pună etichete celui de-al treilea.

Eu sunt o femeie chiar foarte asumată, dacă simt că un om este sincer și spune adevărul, stau să-l ascult. A fost foarte sincer cu mine, din moment ce actele de divorț s-au înaintat înainte ca eu să fiu în ecuația asta.

Nu sunt eu de vină, n-am nicio treabă cu probleme celor din jurul meu. Fiecare trebuie să le rezolve, așa cum și eu trecut printr-un divorț. Nu am destrămat nicio familie.”, a zis Carmen de la Sălciua la Antena Stars.

Carmen de la Sălciua susține că se înțelege foarte bine cu iubitul ei

„Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el. Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă”, a declarat Carmen Sălciua pentru FANATIK, în urmă cu două săptămâni.

„Nu mi-aș fi expus relația dacă nu aș fi fost convinsă că este ceea ce mă face pe mine fericită”, a mai declarat artista pentru sursa citată.

Adauga un comentariu