Cancan

Bianca Lăpuște nu apare pe Wikipedia. Iată cele mai surprinzătoare detalii despre soția celebrului Marius Moga

Publicat: 18 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Lăpuște nu apare pe Wikipedia. Iată cele mai surprinzătoare detalii despre soția celebrului Marius Moga
Chiar dacă nu apare pe Wikipedia, frumoasa Bianca Lăpuște are o biografie impresionantă și o carieră de succes.

Este extrem de frumoasă și are succes în televiziune, însă Bianca Lăpuște nu apare pe Wikipedia. În ultimul timp îndrăgita vedetă s-a retras din viața publică pentru a se dedica familiei, fiind extrem de discretă în aparițiile la evenimente mondene. Iată cele mai surprinzătoare detalii despre soția celebrului Marius Moga. 

Bianca Lăpuște nu este prezentă pe Wikipedia, dar are o biografie uluitoare

Frumoasa clujeancă Bianca Lăpuște a fost mereu o prezență delicată în showbiz-ul românesc. Dincolo de cariera sa frumoasă ca reporter de televiziune, a devenit celebră după ce s-a căsătorit cu îndrăgitul compozitor Marius Moga. Aceștia formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă, iar povestea lor de dragoste a provocat interesul tuturor.

Bianca Lăpuște a absolvit Facultatea de Comunicare şi PR în cadrul Universităţii „Babeş Bolyai.” În vârstă de 27 de ani, aceasta și-a început cariera în Cluj unde a lucrat ca reporter pe teren. Ulterior, a primit un post la Pro Tv, iar mutarea la București avea să îi schimbe definitiv viața.

Soția lui Marius Moga s-a remarcat imediat în televiziune, fiind apreciată de colegii de breaslă. Tot la București l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț. Chiar dacă între cei doi există o diferență de vârstă de 12 ani, aceștia și-au întemeiat o familie frumoasă, demonstrând tuturor cât de mult se iubesc. 

Bianca Lăpuște a povestit în cadrul unui interviu cum l-a cunoscut pe soțul ei, Marius Moga. 

„Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva”, a mărturisit frumoasa Bianca Lăpuște.

Detalii surprinzătoare despre soția celebrului Marius Moga

Bianca Lăpuște și cel supranumit „Micul Mozart” au devenit soț și soție în anul 2015. Aceștia au o fetiță, pe Maria, care se pare că moștenește talentul artistic al tatălui. Puțini sunt cei care știu cum este Marius Moga în ipostaza de soț și tată, dar și care sunt secretele căsniciei lor frumoase.

Compozitorul a vorbit despre viața lui privată, povestind cum anume a depășit momentele tensionate împreună cu frumoasa lui soție.

„Ne ascultăm reciproc, ne iubim și ne respectăm, iar atunci când aceste elemente se îmbină, eu zic că ai rețeta ideală. Eu pun mare preț pe părerile Biancăi și pe plan profesional, la fel cum și ea pune pe ale mele atât profesionale, cât și personale. (…)

Deviza noastră în general este spontaneitatea, iar eu și Bianca suntem două persoane creative și spontane. De când am cunoscut-o mi s-a părut că suntem potriviți unul pentru celălalt.”, a declarat Marius Moga.

Bianca Lăpuște i-a schimbat viața celebrului compozitor, acesta declarându-se un bărbat fericit și împlinit. Marius Moga a recunoscut faptul că s-a îndrăgostit imediat de frumoasa Bianca, pe care o consideră zâna din viața lui.

„A fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început am legat o prietenie. Am ieșit la întâlniri, apoi lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față. (…)

Mi-am dat seama, pe măsură ce am cunoscut-o mai bine, că Bianca este o zână, face magie și în ceea ce privește zona profesională, și pentru familie. Ea este o mamă dedicată și o soție incredibilă. De multe ori nu știu cum poate jongla cu toate aceste lucruri, de aceea și pentru multe alte motive are toată iubirea și admirația mea.”, a precizat îndrăgitul  compozitor.

Chiar dacă nu apare pe Wikipedia, frumoasa Bianca Lăpuște are o biografie impresionantă și o carieră de succes. Soția celebrului Marius Moga se poate declara o femeie împlinită, având o familie frumoasă și un soț devotat.

Adauga un comentariu