Stiri si curiozitati

Bindi Irwin este însărcinată. Fiica lui Steve Irwin va avea un copil cu Chandler Powell

Publicat: 12 aug. 2020
Bindi Irwin este însărcinată
Bindi Irwin este însărcinată

Veste bună în lumea televiziunii, celebra Bindi Irwin este însărcinată. Fiica lui Steve Irwin a confirmat zvonurile cu privire la sarcină şi a declarat că asteaptă cu nerăbdare primul său copil alături de soțul ei, Chandler Powell.

Bindi Irwin este însărcinată. Fiica lui Steve Irwin va avea un copil cu Chandler Powell

Anunţul despre sarcina a fost făcut într-o postare făcută de Bindi Irwin pe pagina de Instagram „Baby Wildlife Warrior până în 2021. Chandler și cu mine suntem mândri să anunțăm că vom avea un copil!”, a scris fiica lui Steve Irwin pe pagina proprie de socializare.

Frumoasă Bindi se afla în primul trimestru al sarcinii.

”Este o onoare să împărtășim acest moment special din viața noastră cu voi. Deși sunt încă în primul meu trimestru, ne dorim să fiți alături de noi încă de la începutul acestui nou capitol din viața noastră”, a mai scris Bindi Irwin.

Bindi Irwin este însărcinată. Mesaj cutremurător pentru copilul ei

Bindi Irwin, fiica lui Steve Irwin, a ţinut de asemenea să scrie un mesaj considerat de mulţi cutremurător pentru fiica ei.

”Nu am putut să ascundem această veste, deoarece această ființă frumoasă a devenit cea mai importantă parte din viața noastră. Sprijinul tău înseamnă lumea pentru noi. Vă rugăm să-mi scrieți cele mai bune sfaturi și să trimiteți vibrații și rugăciuni bune micuței noastre iubite. Iubire și lumină”, a mai scris Bindi Irwin

Tânăra a postat şi o fotografie în care este alături de soţul ei, Chandler Powell, ambii purtând uniforme de la o grădină zoologică din Australia. În imagine cei doi ţin în mână o mini uniforma ce va fi purtată de fiica lor.

Bindi Irwin și-a sărbătorit ziua de naștere hrănind crocodilii

Înainte de a face anunţul că este însărcinată, Bindi Irwin a mai avut o apariţie publică atunci că şi-a serbat ziua de naştere la 22 de ani. Onomastica a fost sărbătorita alături de soțul ei Chandler, fratele Robert Irwin și mama Terri Irwin.

Cei patru au sărbătorit în stilul caracteristic hrănind crocodilii din grădina zoologică. La fel ca regretatul sau tată, Steve Irwin, Bindi adora animalele sălbatice şi lucrează cu acestea la o grădină zoologică din Australia. Chandler la rândul său este pasionat de animale şi de conservarea mediului, ceea ce i-a unit şi mai mult pe cei doi tineri.

Steve Irwin a decedat pe 4 septembrie 2006, când făcea scufundări. Moartea a venit după ce o pisică de mare l-a înțepat cu coada direct în inimă.

Bindi Irwin, mariaj de succes după o relaţie de şase ani

Bindi Irwin a rămas insarcinată.  S-a căsătorit la vârsta de 21 de ani cu Chandler un tânăr de 22 de ani. Cei doi sunt se cunoscuseră în urmă cu 6 ani, în timpul unui tur ghidat dintr-o grădină zoologică şi s-au îndrăgostit pe loc.

La acea vreme Bindi a declarat: ”De ziua mea de naştere am spus „da” şi „pentru totdeauna” iubirii vieţii mele. Chandler, aproape cu 6 ani în urmă m-am îndrăgostit de tine şi de fiecare zi de atunci trăiesc un adevărat amalgam de fericire pură şi aventură! Să avem o viaţă plină de prietenie, sens şi dragoste necondiţionată!”

Chandler Powell a povestit că s-a îndrăgostit imediat ce a văzut-o pe Bindi, fiind cucerit de generozitatea inimii sale şi de energia pozitivă pe care ea o emana. ”Te iubesc mai mare ca orice pe lumea aceasta şi mereu o voi face! Să fim împreună pentru totdeauna suna perfect!” a mai adăugat Chandler.

Adauga un comentariu