Epigrama zilei

BLESTEMAȚI SĂ FIȚI, ANTIVACCINIȘTILOR!

Publicat: 16 oct. 2021

BLESTEMAȚI SĂ FIȚI, ANTIVACCINIȘTILOR!
Înconjurat de proști și hoți,
Din care mulți sunt Covid(i)oți,
Eu vă doresc, de sărbători,
Covid cu lumânări și flori!
Autor: MIHAI HAIVAS
(Trimisă de Mihai Haivas)

Comentarii
  • Nu cred ca va puteți considera persoane integrez și morale!! Doamne ferește, la ce grad de degradare ați ajuns! Și…apropos..de obicei blestemele se întorc înzecit, la cei care le lansează! Mare grija! Sărbători!

  • O epigramă, o glumă, se poate face despre orice, mai puțin la adresa Celui de Sus (că-i spunem Dumnezeu, Alah , Budha , sau mai știu eu cum ) – altfel supărăm fundamentaliștii și se poate lăsa cu … foc! La o epigramă, o ironie, o caricatură etc, e corect să răspundem cu aceiași „armă”, așa s-ar cădea, nu cu jigniri, cu invective, cu injurii.
    M. Talașamn

  • Epigrama a bătut recordul de vizualizări 750 la ora actuală, semn că a stârnit interes, și doar 2-3 cârcotași s-au găsit să comenteze. Deci autorul poate primi felicitări pentru sperietura adresată ANTIVACCINIȘITILOR, din căuza cărora avem dramele din zilele acestea. Numai ei, îndemnați de propaganda auristă , rusească și a posturilor de televiziune iresponsabile SUNT VINOVAȚI. Lipsa de educație și dezinformarea produc adevărate tragedii. Suntem de RÂSUL LUMII cu aceste date privind pandemia.

Adauga un comentariu