Sport

BOMBA iernii în Liga I. Cristi Tănase, la Universitatea Craiova. Victor Pițurcă a rezolvat marea lovitură înainte de plecare

Publicat: 11 ian. 2020

Universitatea Craiova a fost în centrul atenției în această săptămână. După plecarea surprinzătoare a lui Victor Pițurcă, oficialii oltenilor au tot încercat să găsească un antrenor capabil să conducă echipa în lupta pentru titlu.
Plecarea lui Victor Pițurcă a surprins pe toată lumea, mai ales că fostul selecționer era în discuții avansate cu mai mulți jucători pe care dorea să-i aducă la Universitatea Craiova. Pe lângă loviturile pe care le pregătea în centrul defensivei, unde negocia cu Gabriel Tamaș și cu Valerică Găman, Victor Pițurcă începuse discuțiile și cu un mijlocaș ofensiv cu mare experiență în Liga I.

Jucătorul a acceptat transferul

Este vorba despre Cristi Tănase. Conform fanatik.ro, mijlocașul de 32 de ani și-ar fi dat acceptul pentru a veni la Universitatea Craiova, înainte de plecarea lui Victor Pițurcă, mai ales că, în Turcia, la Giresunspor, sunt probleme financiare uriașe. Jucătorii sunt neplătiți de trei luni, astfel că Tănase era interesat de o eventuală revenire în România la un club de tradiție care se luptă la titlu, așa cum este cazul Universității Craiova.
Însă plecarea lui Victor Pițurcă i-a dat planurile peste cap lui Cristian Tănase. Mijlocașul a refuzat să mai revină în Liga I, cel puțin până în momentul în care va mai primi încă o ofertă din prima jumătate a clasamentului, iar acum va continua în liga secundă din Turcia.

Victor Pițurcă a plecat de la Universitatea Craiova. Oltenii caută înlocuitor

Chiar înainte de reluarea pregătirilor, Universitatea Craiova a făcut anunțul care i-a surprins pe fanii oltenilor. Victor Pițurcă nu s-a înțeles cu finanțatorul Mihai Rotaru, astfel că fostul selecționer a decis să părăsească echipa. Cele două tabere au ajuns la concluzia că nu mai pot colabora și în a doua parte a sezonului, Victor Pițurcă fiind nemulțumit de atitudinea șefilor clubului, care, conform declarațiilor antrenorului, nu și-au respectat promisiunea de a întări lotul echipei în pauza de iarnă.
Victor Pițurcă și-a dat demisia de la Universitatea Craiova, la doar patru luni de la prezentarea sa pe banca tehnică a oltenilor. Evident, acum, oficialii clubului sunt în căutarea unui nou antrenor care să poată să resusciteze echipa. În plus, imediat după plecarea lui Victor Pițurcă, Universitatea Craiova și-a prezentat și primul transfer realizat în această iarnă, Dan Nistor.loading...

Adauga un comentariu