Prima pagină » Titlurile zilei » Bombă! Văduva neagră, șoferița care a omorât muncitorii de la Citadin în Păcurari, a ieșit ieri din spatele gratiilor! Judecătorii i-au făcut cel mai frumos cadou de sărbători. Va petrece în familie, la Suceava – EXCLUSIV/GALERIE FOTO/VIDEO

Bombă! Văduva neagră, șoferița care a omorât muncitorii de la Citadin în Păcurari, a ieșit ieri din spatele gratiilor! Judecătorii i-au făcut cel mai frumos cadou de sărbători. Va petrece în familie, la Suceava – EXCLUSIV/GALERIE FOTO/VIDEO

12 dec. 2023, 02:00, 17 ,
Cosmina PUIU/Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Decizie revoltătoare în cazul femeii supranumite „Văduva Neagră”, șoferița care a omorât muncitorii de la Citadin în cartierul Păcurari. Ieri, 11 decembrie 2023, judecătorii i-au făcut cel mai frumos cadou de sărbători și a fost plasată în arest la domiciliu

Decizie bombă a magistraților în cazul șoferiței care a provocat o tragedie în patru familii din Iași. După nenumărate încercări de a convinge judecătorii că merită să iasă din închisoare, ieri, Adina Iuliana Ghervase a primit cel mai frumos cadou. A fost plasată în arest la domiciliu, putând să își petreacă sărbătorile de iarnă în familie, la Suceava, deși a omorât mai mulți muncitori după ce s-a urcat la volanul unei mașini, sub influența alcoolului.

Văduva neagră, șoferița care a omorât muncitorii de la Citadin în Păcurari, a ieșit ieri din spatele gratiilor

Adina Iuliana Ghervase a omorât patru oameni nevinovați care erau în timpul serviciului în noaptea de 16 spre 17 iunie 2022, când i-a zdrobit. Deși lucrurile au fost clare de mult timp, femeia în vârstă de 40 de ani a încercat să își susțină nevinovăția cu orice preț, manifestându-se chiar și într-un mod neadecvat în fața judecătorilor.

În cadrul unor audieri, Văduva neagră a venit îmbrăcată provocator și i-a sfidat pe toți cei prezenți din sala de judecată, având chiar și o criză de râs în momentul în care a vrut să intervină. Oare atitudinea inexplicabilă a ajutat-o? La câteva luni distanță, magistrații au luat o decizie revoltătoare și au plasat-o în arest la domiciliu, deși este acuzată pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat, tentativă de omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Ba mai mult, aceasta nu a avut niciun moment în care să regrete faptele săvârșite, cu toate acestea, a ajuns în patul său comod, de acasă.

Văduva neagră va sta la părinții săi

Deși, în trecut, Adina-Iuliana Ghervase a locuit în municipiul Iași, acum a cerut să stea la părinții săi, în localitatea Suceava.

„În temeiul art. 4251 Cod procedură penală, admite contestaţia formulată de inculpata contestatoare Ghervase Adina – Iuliana împotriva încheierii din 05.12.2023, pronunţată de Tribunalul Iași, pe care o desființează în parte și, rejudecând: În temeiul art. 242 alin. (2) Cod procedură penală, înlocuiește măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpată, trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tentativă la omor calificat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.12.2023 și până la data de 09.01.2024, inclusiv, măsura preventivă constând în obligația impusă inculpatei să nu părăsească imobilul unde locuiește, respectiv în localitatea Suceava, la locuința familiei, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza şi de a se supune obligațiilor stabilite de organul judiciar, pe durata măsurii preventive.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei Ghervase Adina – Iuliana de sub puterea mandatului de arestare preventivă”, se arată în hotărârea din data de 11 decembrie 2023.

Avocatul Radu-Iulian Rusu, declară faptul că Adina-Iuliana Ghervase, clienta sa, va respecta cu strictețe toate condițiile impuse și va colabora cu instanța de judecată pentru continuarea procesului judiciar într-un mod corect.

„În lumina deciziei instanței de a plasa clienta mea în arest la domiciliu, vom respecta cu strictețe toate condițiile impuse și vom colabora în continuare cu instanța de judecată pentru un proces judiciar corect. Ne bucură faptul că instanța de control judiciar a constatat faptul că măsura privativă de libertate și-a pierdut caracterul preventiv, devenind unul punitiv în prezenta cauză”, precizează Radu-Iulian Rusu, avocatul femeii supranumite „Văduva neagră”.

„Văduva neagră” a jucat dur după carnagiul din Păcurari și a încercat să țină piept acuzațiilor

Imediat după împlinirea unui an de la carnagiul din Păcurari, Adina-Iuliana a fost chemată în sala de judecată. Atunci a dat impresia tuturor că nu o duce prea rău în Penitenciarul Bacău. Anchetatorii ieșeni au susținut că există probe clare că Adina Iuliana Ghervase se afla la volanul autoturismului care a curmat viețile a 4 muncitori de la SC Citadin SA, chiar dacă ea spune că este nevinovată. Aceasta uită un singur lucru.

Nu are nicio altă pistă sau variantă pentru cele întâmplate, însă strigă din putere „sunt nevinovată”, după care începe să râdă cât poate de tare. „Văduva neagră” a trecut de două ori pragul Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași, pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ. Avea, fără niciun dubiu. Familiile celor decedați în cumplitul accident sunt exasperate de nedreptatea pe care trebuie să o suporte de atâta timp.

Vă reamintim că totul s-a întâmplat în noaptea din 16/17 iunie 2022, când patru muncitori care executau lucrări în Păcurari au fost uciși de o șoferiță care era băută. În urma cumplitului accident, femeia a fost dusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice, deoarece polițiștii au constatat că aceasta consumase băuturi alcoolice. Din spital, femeia a reușit să plece pe propria semnătură. Ea a fost găsită de polițiști a doua zi, a fost reținută, iar mai apoi a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Iată că Văduva neagră, șoferița care a omorât patru muncitori de la Citadin în cartierul Păcurari, a ajuns ieri în fotoliul său comod, de acasă.

Comentarii
 • ÎNCREDERE ZERO!

  Pe bune?! Omori 4 oameni în așa hal și rămâi în libertate?! Păi ce exemplu de act de justiție este acesta în așa fel încât alții să nu mai urce băuți și drogați la volan?! Penibil!

 • „În cadrul unor audieri, Văduva neagră a venit îmbrăcată provocator și i-a sfidat pe toți cei prezenți din sala de judecată, având chiar și o criză de râs în momentul în care a vrut să intervină.” eu cred ca numai pentru comportamentul asta era de ajuns sa fie condamnata pe loc. deci ea la ora asta 6.00 AM trebuia sa fie in celula langa pat in picioare la apelul de dimineata. sa ucizi 4 oameni si sa nu ai mustrari de constiinta inseamna ca esti alienat din nastere. eu nu stiu ce agenti la circulatie sunt in scolile astea de conducere si ce medici sunt ca le le dau permis la astfel de indivizi. chiar examenul psihologic il trece oricine?

 • Lăsa gura
  Daca erai in locul ei erai mulțumit !

 • Va dati seama, de 1 an e nefootuta. Daca prinde pe unul sa o foota si ala nu dă bine din cwr, îl omoara. Atentie mare….

 • Se afla in arest preventiv la domiciliu, urmeaza sa fie trimisa in judecata

 • NESIMTITI DIN JUSTITIE…….

 • Justitie? Bună glumă!

 • 🤢🤢🤢

  Dreptate? De unde? Unde exista dreptate in lumea asta mizerabila in care predomina indivizi ca femeia psihopata din articol?

 • Vad ca CORINA e prietena cu o criminala daca ii omora pe cineva din familia ei nu mai tinea cu ea RUSINE JUSTITIA ROMANA!!!!!!

 • Ignat Marian

  Acestia sunt juristii nostrii din ziua de azi!!! Ba mai mult, vor si salarii (marite, ca altfel nu se pune problema), dar nu isi fac deloc datoria, nici nu poate nimeni sa-i traga la raspundere.

 • eu unu nu o iertam daca era copilu meu intre cei morti ,dinte pentru dinte ,o judecam eu

 • Ador sa citesc mesajele postate de diversi. Voi nu realizati ca, atunci cand spuneti ceva, orice, nu vorbiti despre altii CI doar despre voi.

 • Sta in Gura Humorului, nu in loc. Suceava.

 • Corina … să-ți dau la mumu ! Toată Nicolina te “ servește “ … !

 • Sorin sa ți de a la mumu cine te a incaltat dimineața prostane ce ești …..

 • Vorbe de videochat-istă …

 • Sorina Iaşi

  Cârpă de femeie … tu și veceul ăsta , de-i ții partea la “ paravan “ rufo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *