Cancan

Cabral, clipe de coşmar în Dominicană! Şi-a luat toată familia cu el şi nu i-a trecut prin minte că s-ar putea întâmpla asta

Publicat: 20 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cabral clipe de coşmar în Dominicană Şi-a luat toată familia cu el şi nu i-a trecut prin minte că s-ar putea întâmpla asta
Cabral trece prin clipe grele in Republica Dominicana

Cabral (44 de ani) a trecut, noaptea trecută, prin momente cumplite la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Prezentatorul emisiunii de la PRO TV a dezvăluit cum i-a afectat uraganul Fiona din Republica Dominicană întreaga familie și echipa de filmare.

Atât concurenții, cât și echipa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, s-au trezit fără curent pentru 30 de ore și fără apă, dar cu inundație în case, ca urmare a uraganului Fiona. Teribila informație a anunțat-o chiar Cabral, unul dintre prezentatorii emisiunii de la PRO TV.

Cabral, clipe de coşmar în Dominicană!

„Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță”, spunea Cabral, imediat după începerea fenomenului meteorologic extrem.

La începutul lunii septembrie, Cabral și-a adus toată familia în junglă. Astfel, Namiko și Tiago, prezenți în noaptea cu pricina, au fost teribil de speriați de ciclonul tropical, fenomen cu care, desigur, nu s-au mai întâlnit.

Acesta este și motivul pentru care fetița și băiețelul lui Cabral au început să urle și să plângă de spaima întunericului și a zgomotului produs de vântul puternic. Vedeta TV a aprins o candelă, singura modalitate pe care a avut-o la îndemână pentru a-i liniștii pe cei mici.

„Curentul e oprit de 30 de ore. Apa la fel. Dar e apă pe jos prin toată casa. Cumva e simpatic, mă simt ca-n anii 80 în Berceni. Doar că acum, urlă de nebuni Tiago și Namiko și nu bate niciun sensibil în țeavă.

Bine măcar că telefonia mobilă și netul merg cam trei minute la fiecare 40 de minute… probabil pornesc oamenii un generator la stâlpul de GSM. Și ce vedeți în imagine este candela manufacturată de Cătălin Neamțu după planurile primite de la bunica dânsului, strașnică femeie”, a mai spus Cabral pe rețelele de socializare”

Cabral, momente grele la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Să nu înțelegeți că mă vait”

Nu toți fanii de pe internet au fost la fel de empatici și înțelegători cu situația prin care a trecut Cabral, alături de familia și de colegii săi. Așadar, comentariile „răuțe” l-au făcut pe prezentatorul TV să vină cu o completare la mesajul inițial.

„Să nu înțeleagă cineva că mă vait, departe de mine gândul acesta. Ne bucurăm cu toții că suntem bine, că toți concurenții sunt bine, că din echipa de producție nu a pățit ceva rău nimeni”, a adăugat Cabral.

Câţi bani a câștigat Cornel Palade de la Pro TV pentru 8 episoade la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Potrivit informațiilor, Cornel Palade câștigă undeva la 2.000-2.500 de euro pe săptămână. Astfel, dacă facem un calcul simplu, Cornel Palade ar câștiga undeva la 5.000 de euro pentru participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

În ediția de marți, 13 septembrie, Cornel Palade a părăsit competiția. Acesta a dovedit că la vârsta de 70 de ani, nimic nu este imposibil pentru el și poate să accepte și să facă față provocărilor din Dominicană.

Din cauza faptului ca au nervii întinși la maxim, în taberele din jungla Dominicană, participanții au parte de situații intense, cum a fost și cea care a avut loc acum între Cornel Palade și Bia.

Adauga un comentariu