Diete si regimuri

Cameron Diaz isi mentine silueta cu dieta Lunch Box

Publicat: 13 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cameron Diaz isi mentine silueta cu dieta Lunch Box
Cameron Diaz si dieta Lunch Box

Cameron Diaz si dieta Lunch Box. Actrița Cameron Diaz, cu o siluetă subțire și atletică și cunoscută pentru pasiunea sa pentru surfing, a testat dieta Lunch Box, creată de antrenorul Simon Lovell. Acest program constă în a mânca toată ziua și în cantități mici. Presupune sa iti pregatesti, dimineata, multe legume, proteine si grasimi sanatoase. Mesele constau din 60% legume, 30% proteine ​​și 10% condimente, mancate intreaga zi, indiferent de ora. Obiectivul? Toate mesele mici acumulate în timpul zilei aduc o senzație de sațietate, care va reduce la tacere, treptat, stomacul.

Ce crede Jean-Michel Cohen, nutriționist francez: inainte de toate, este o dietă variată. Este ideala pentru cei cărora le place să guste toata ziua și nu au timp să gătească. Insa, trebuie să știi cum să te disciplinezi pentru a-ti ajunge alimentele intreaga zi.

Cameron Diaz si dieta Lunch Box

Rihanna si dieta Atkins. În ciuda stilului său de viață epuizant, cântăreața reușește să isi păstreze linia. Silueta sa tonifiată o datorează unei practici regulate a sportului, dar și dietei Atkins. Principiul este să elimini carbohidrații (orez, pâine, fructe, leguminoase, dulciuri, băuturi zaharoase și alcoolice) și să consumi proteinele după bunul plac. În meniu: carne, pește, fructe de mare, ouă, lactate neindulcite și brânză săracă în grăsimi. Procesul este chimic: lipsit de carbohidrați, organismul își va atrage astfel energia din grăsimi.

Inainte de toate, dieta Atkins vă permite să pierdeți în greutate rapid, între 2 și 4 kilograme în primele săptămâni, fără să simțiți foame, deoarece se știe că proteinele dau senzația de sațietate.

Contra: Cu toate acestea, funcționarea sa se bazează pe principiul deficiențelor și lipsa zaharurilor, a vitaminelor, a sărurilor minerale și a fibrelor poate cauza, prin urmare, oboseală și constipație. Apăruta în anii 70, dieta Atkins este foarte controversată și puternic descurajată de profesioniști. Mulți nutriționiști au considerat că este periculoasa pentru sănătate, în special din cauza aportului mare de grăsimi (conținute în proteine) care prezintă riscuri pentru artere și inimă, precum și o doză excesivă de colesterol.

Adauga un comentariu