BZI LIVE

LIVE VIDEO – Campanie Electorală 2024! O nouă ediție BZI LIVE alături de Bogdan Cojocaru, candidat al Partidului Social Democrat la președinția Consiliului Județean Iași – FOTO

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii

Pe 27 mai 2024, la ora 12.00, este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de Bogdan Cojocaru, candidat al Partidului Social Democrat (PSD) la președinția Consiliului Județean Iași (CJI). Invitatul aflat în Studio va discuta despre obiective, strategii și priorități pentru județul Iași, dar și proiecte, inițiative pentru Moldova! Pe de altă parte, într-un material suport de promovare electorală, executat de SC Creative Idea SRL la comanda PSD Iași, CMF: 21240002, Bogdan Cojocaru arată: ”Suntem în punctul în care trebuie să facem un salt. Iașul trebuie să se dezvolte accelerat, trebuie să recupereze decalajul marilor investiții de infrastructură față de vestul țării, trebuie să-și emancipeze statutul și să devină unul dintre cele mai bogate trei județe ale țării.

Aceste lucruri nu se fac declarativ, ci cu fapte. Să te bați cu pumnul în piept și să revendici moștenirea unei glorii apuse nu mai înseamnă nimic. În 2023, județul Iași a avut abia al 16-lea PIB/cap de locuitor din 41 de județe. Nu suntem nici măcar în TOP 10.

Această situație reală contrastează cu bogăția și afacerile personale ale celor care conduc județul. În doar câțiva ani, dintr-un tânăr sărac, Costel Alexe a devenit milionar în euro. Corupția și propaganda sterilă au devenit bolile care macină acest județ. Dosarele penale ne-au făcut de rușine în toată România. Îmbogățirea din bani publici a devenit sensul de-a fi al lui Costel Alexe și al camarilei sale din PNL. E singurul motiv pentru care ei fac politică.

Am demonstrat în toată cariera mea bunul-simț și buna-credință în a apăra legea și interesele orașului și ale județului. În ultimii ani am dovedit că suntem oameni de încredere. Nu suntem târâți în scandaluri. Punem existența Iașului, prosperitatea sa și viața bună a oamenilor mai presus de interesele noastre personale. Eu la PSD nu mă gândesc la afaceri personale. Noi nu de asta facem politică.

Dar pentru dezvoltare avem nevoie de două lucruri: domnia legii și proiecte mari de investiții. Cele două condiții sunt esențiale. Nu poți avea dosare penale și în același timp să administrezi un județ. Acest lucru e imposibil, proiectele publice nu au succes în afara legii. Totul pleacă de la buna-credință pe care eu, Bogdan Cojocaru, am dovedit-o ca parlamentar, ministru și prefect. Aceasta nu mai e doar o promisiune, e o certitudine.

Integritatea mea e baza marilor proiecte de care județul are nevoie. Vom accesa peste 500 milioane de euro în următorii patru ani. Vom imprima o viteză de dezvoltare pe care Iașul n-a mai cunoscut-o. Vom crea infrastructura care reprezintă cheia dezvoltării noastre economice. Vom construi parcuri industriale și vom deveni un hub al investițiilor directe pe flancul estic al Uniunii Europene.

Și vom deveni unul din primele trei județe ale țării din punct de vedere economic. Vom exporta bunele noastre practici și vom deveni un exemplu. Din rușinea țării vom deveni o mândrie. Vom scăpa de prostul renume pe care ni l-a adus Costel Alexe și ne vom ridica. Și nu cu vorbele, ci cu faptele!”. Astfel, în plină campanie electorală pentru Alegerile Locale din 9 iunie 2024, o nouă producție BZI LIVE cu scop informativ și de prezentare electorală, de data aceasta alături de candidatul PSD Bogdan Cojocaru la președinția CJI.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Bogdan Cojocaru să vă dea Dumnezeu mult noroc să câștigați , aveți votul meu. Din păcate veți avea probleme în municipiul Iași. Aveți un candidat slab, șters, nu îl văd să prezinte ce vrea să facă. Numai și numai cuvinte grele,injurioase la adresa actualului primar e prea puțin ca să voteze lumea cu el.Nici lista de consilieri nu spune prea mult, unde sunt profesorii universitari, managerii, directori, specialiști de marcă în medicină,industrii,construcții etc. Nu văd dezbateri de substanță pe subiecte de interes local. Eu personal vă voi vota și mult succes!

  • La cat va plateste, scrieti ce vrea si mamitica lui.Si-a ales 2-3 ziare de buzunar sa scrie. Cei seriosi nu se inhaiteaza cu asa specimene psd-iste, dar na, fomistii accepta firfireii.

Adauga un comentariu