Local

Câinii fără adăpost din Iași vor primi hrană în valoare de 130.000 de euro

Publicat: 05 oct. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Câinii fără adăpost din Iași vor primi hrană în valoare de 130.000 de euro
Tone de hrană vor fi furnizate pentru câinii de la padocul Tomești

Un nou contract pentru hrana câinilor fără adăpost este pus la dispoziție de firma de salubritate a Primăriei Iași. Licitația pentru furnizarea produselor va fi organizată la începutul lunii noiembrie 2022. Prețul cel mai mic este un criteriu de departajare a ofertelor în cadrul procedurii

Firma de salubritate a Primăriei Iași organizează noi achiziții. Pe data de 03.11.2022, Salubris SA va demara o licitație pentru furnizarea mai multor loturi de hrană pentru cânii fără adăpost adunați în padocul de la Tomești. Valoarea estimată a contractului este de 638.250 de lei, fără TVA, aproape 130.000 de euro.

„Salubris SA, societate având ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul municipiul Iași, achiziționează hrana pentru câinii adulți și juniori în vederea desfășurării în bune condiții a activității din cadrul Serviciului Gestionare Animale. Misiunea Salubris SA este de asigurare a unor servicii moderne și performante de salubrizare în municipiul Iași, care să contribuie la eforturile comunității de dezvoltare economico-socială durabilă și de protejare a mediului”, se arată în caietul de sarcini.

În 2021, Salubris a organiza  o procedură similară pentru padocul din Tomești.

Câinii fără adăpost din Iași vor primi hrană timp de un an

Contractul va avea o durată de 12 luni. Necesarul autorității contractante constă în 150.000 de kilograme de hrană pentru câinii adulți și 1.500 de kilograme pentru câinii juniori. Produsele vor fi livrate la sediul Salubris de pe strada Aurel Vlaicu, nr. 76. Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic.

„Contractantul va ambala și eticheta produsele furnizate, astfel încât să prevină orice daună sau deteriorare în timpul transportului acestora către destinația stabilită. Dacă este cazul, ambalajul trebuie prevăzut să reziste, fără limitare, manipulării accidentale, expunerii la temperaturi extreme, precipitațiilor din timpul transportului și depozitării în locuri deschise. În stabilirea mărimii și greutății ambalajului, contractantul va lua în considerare, acolo unde este cazul, distanța față de destinația finală a produselor furnizate și eventuala absență a facilităților de manipulare la punctele de tranzitare”, sunt cerințele autorității contractante.

În 2021, o firmă din Iași a câștigat o licitație privind furnizarea mai multor loturi de echipamente pentru angajații Salubris.

Firma de salubritate cheltuie 400.000 de euro pe autobasculante și autocisterne

Compania de salubritate a municipalității a finalizat noi achiziții în cadrul programului anual. Recent, Salubris SA a semnat contractul pentru furnizarea unui lot de autobasculante și autocisterne. Licitația a fost câștigată de societatea Grădinariu Import Export SRL din București, cu o ofertă de 2.000.000 de lei, fără TVA, aproximativ 400.000 de euro. Firma este deținută de Andrei Călin Grădinariu. În 2021, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 123,3 milioane de lei, un profit de 7,2 milioane de lei, datorii de 53,6 milioane de lei, cu un număr de 55 de angajați. Firma câștigătoare va livra 2 autobasculante și 2 autocisterne. Autobasculantele trebuie să aibă o benă basculabilă trilateral 19 tone, iar autocisternele trebuie să fie dotate cu bazin de apă cu o capacitate de minimum 8 mc.

Cânii fără adăpost din Iași vor primi hrană în cadrul unui program anual de achiziții.

Comentarii
Adauga un comentariu