Cancan ultimă oră

Care este secretul lui Kate Middleton pentru a arăta perfect în poze. Trucul poate fi folosit de oricine

Publicat: 05 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care este secretul lui Kate Middleton pentru a arăta perfect în poze. Trucul poate fi folosit de oricine
Care este secretul lui Kate Middleton pentru a arăta perfect în poze

Care este secretul lui Kate Middleton pentru a arăta perfect în poze. Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, este un simbol al frumuseții pentru milioane de femei din întreaga lume. Ducesa de Cambridge are un farmec aparte, arată foarte bine, este stilată și mereu atrăgătoare.

Poate cel mai uimitor talent al acesteia este fotogenicitatea de care dă dovadă de fiecare dată. Un stilist a deslușit secretul acestui aspect.Indiferent dacă participă la un eveniment formal sau își petrec timpul cu familia, machiajul ei este întotdeauna minimalist și limitat. Tenul perfect și intervenția stiliștilor o ajută pe Ducesa de Cambridge să pară naturală și fermecătoare în același timp.

Care este secretul lui Kate Middleton pentru a arăta perfect în poze

Kate Middleton este caracterizată ca fiind un adevărat simbol al frumuseții. Soția prințului William uimește de fiecare dată prin stilul ei rafinat, iar fotografiile sunt apreciate de milioane de persoane. Mulți se întreabă cum reușește ducesa de Cambridge să arate atât de bine. O stilistă a dezvăluit metoda pe care Kate Middleton o folosește pentru ieși mai bine în poze.

Specialista a dezvăluit într-un clip de TikTok trucul ducesei pentru poze extraordinare. Conform stilistei, Kate Middleton a luat cursuri de mass-media care au învățat că postura este foarte importantă atunci când este footgrafiată. Se pare că cel mai important este să-și țină bărbia paralelă cu pământul.

„Te-ai întrebat vreodată de ce Kate Middleton arată atât de uimitor în fotografiile ei? Ei bine, ducesa de Cambridge a urmat cursuri de mass-media și, vă voi împărtăși un mic secret de stil, pe care îl folosește de fiecare dată, fără greș. Pur și simplu a fost instruită să-și țină mereu bărbia paralelă cu pământul. Nu o ridică și nici nu o înclină, și asta o face să arate măgulitor în fotografii de fiecare dată”, a spus stilista.

Ce reguli de machiaj are Kate Middleton

Kate Middleton evită machiajul strident și nu folosește dermatograf și este adepta culorilor neutre. Ducesa de Cambridge evită rujurile și preferă un luciu de buze transparent care îi face buzele să arate mereu hidratate. Soția lui William alege întotdeauna culori vii sau pastelate, mai ales în cazul vestimentație. În ultima perioadă, Kate a început să apeleze la un truc simplu care îi scoate în evidență trăsăturile și o ajută să ascundă anii de pe chip.

Kate nu își mai lasă părul peste umeri, în față, și nu mai poartă buclele lejere cu care ne-a obișnuit, ci a abordat un stil mai proaspăt care o întinerește considerabil.

Adauga un comentariu