Prima pagină » Local » Care este starea de sănătate a şoferiţei implicate în accidentul rutier de la Codăești

Care este starea de sănătate a şoferiţei implicate în accidentul rutier de la Codăești

20 mai 2024, 11:23, 7 ,
BZI.ro, în Local

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a transmis detalii despre starea de sănătate a şoferiţei implicate în accidentul rutier de la Codăești.

„Este bună. A avut câteva contuzii faciale, torace și genunchi. De la noi a plecat la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași pentru consult neurochirurgic”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Vă aducem aminte că ieri, 19 mai 2024, s-a produs o adevărată tragedie pe străzile din judeţul Iaşi. Trei tineri şi-au pierdut viaţa, iar o persoană a fost rănită uşor.

„La data de 19 mai 2024, ora 16.12, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul național DN 24, în comună Codăești, județul Vaslui, soldat cu victime omenești.

În evenimentul rutier au fost implicate trei vehicule, două motociclete înregistrate în județele Sibiu și Galați, precum și un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de o tânără de 19 ani, din comună Codăești, județul Vaslui.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane, respectiv a celor doi conducători de motocicletă, în vârstă de 27 și 35 de ani, din județele Galați și Iași, precum și a unei femei de 25 de ani, din Galați, pasager pe motocicletă.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Vaslui.

Citește și: Accident cumplit la Codăești! Trei motocicliști au murit după un impact devastator 

Doi dintre motocicliștii morți în cumplitul accident de la Codăești erau din Iași

Mărturie cutremurătoare. El a fost martorul tragediei de la Codăești: „Am stat lângă fată 20 de minute, am și plâns, nu am reușit să comunic deloc cu ea” 

Ei sunt tinerii care au murit în cumplitul accident de motocicletă de lângă Iași. George și Ionela erau iubiți și adorau motoarele pe două roți

Iată cine sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident. Toţi erau pe motociclete 

Mesaj copleşitor transmis de soţia lui Irinel, unul dintre motocicliştii morţi în tragedia de lângă Iaşi: „Nu m-ai învăţat să trăiesc fără tine” 

El este cel de-al treilea motociclist mort în cumplitul accident de lângă Iaşi. Irinel nu a avut nicio şansă în urma impactului

Comentarii
  • Multa sanatate fetei

    Drumurile sunt mai sigure acum. Pacat ca a trebuit sa treaca prin asa experienta atat de tanara. De fapt, pacat ca nu conducea un TIR. Ala nu se rasuceste asa usor.

  • Alta BOARFA la volan… Felicitari !!!!!!!!!!

  • La puscarie criminala care a crezut ca conduce caruta cu cai pe hudita la tat-su . S-a speriat proasta de airbaguri si desi nu vedea nimic nici n-a pus picioru pe frana si l-a luat inainte pe al doilea motociclist. Auzi ca s-a panicat. Ce cauti pe drumuri publice daca te ia panica, idioata criminala??
    La puscarie iti e locu, nu la volan. Acu sa vanda tac-tu ce mai are sa plateasca avocati.

  • Ioane!
    Tu nu conduci nici motosapa in curte!
    Dupa capul tau cretin, cand iti bubuie in airbag ca s-o infipt unu cu motocicleta in tine, ar trebui sa mergi calm si sa te uiti printre organele lu ala daca nu mai e vreun alt cretin?

    Tu ai inteles ca idiotul ala.cu motorul a depasit pe.linie continua in curba? Si ca cealalalt cu motorul si cu iubita si cu pisda mamii lor datorita vitezei au intrat in ce nenorocire o facut prietenul.lui?
    La viteza, dinamica te gabdesti?

    Nu are ce avocat sa plateasca taica-su pentru ca se vede clar ca nu are nicio vina. O scoate orice stagiar pus din oficiu!

  • @Inquisitor/Ion: intrati in programul pentru donare de organe!
    luati cu voi cardul de donator de organe si mergeti chiar acum sa porniti motoretele!
    puteti salva o viata care asteapta transplant chiar astazi!

  • @ion, comentezi sa tii patea lacriminala Eu nu sunt motociclist si da, conduc si motosapa la Codaiesti Criminala asta asa conducea de bezmetica si prin sat ca a luat peermis cu plicul. Are vina si ea, chiar destul de mare? Eu am fost acolo si am vazut si vitezometru blocat la 100 si indicatorul cu limitare la 50. Tu ceai vazut? Nimic, comentezi ca ai internet.A tras tuta de volan fix spre axul drumului de unde venea motociclistul si i-a omorat proasta panicata si pe ceilalti doi. Putea sa -l evite dar na s-a panicat si asta e o scuza in mintea ta. Ala putea ramane fara pemis dar traia. Sau macar ceilalti doi ramaneau in viata S-a panicat criminala. Sa plateasca acum daca s-a panicat. I s-a spus ca nu e de soferita, dar ea nu si nu. La puscarie.

  • @Ion: te-ai speriat, este de inteles, ai vazut vitezometrul de pe audi si nu te-ai mai uitat la cel de la motorete
    te intelege lumea
    creierul reptilian a intrat in actiune si ti-a dat decizia
    cum era tu sa stii ca donatorii de organe erau in depasire in curba fara vizibilitate cu 200 warp?
    este in regula
    acum ca te-ai linistit, semneaza pentru programul de donatori de organe…chiar si la motoreto-sapa se pot intimpla accidente si ai putea salva vieti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *