Actualitate

Carmen Harra, nașă de cununie pentru Adriana Bahmuțeanu și George Restivan? „Eu sunt factorul care i-a conectat”

Publicat: 26 oct. 2022
Carmen Harra nașă de cununie pentru Adriana Bahmuțeanu și George Restivan Eu sunt factorul care i-a conectat
Carmen Harra este cea care le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și lui George Restivan

Recent, s-a aflat despre Carmen Harra că va fi nașă de cununie pentru proaspătul cuplu Adriana Bahmuțeanu – George Restivan. Din ceea ce se știe până acum, celebra clarvăzătoare este tocmai cea care le-a făcut cunoștință. Mai mult, Carmen Harra a precizat că va veni în România special pentru nunta celor doi, pe care îi consideră suflete pereche.

Adriana Bahmuțeanu, cu cinci căsătorii la activ, și George Restivan, cu doar un mariaj în CV, s-au logodit la biserică vara aceasta și aveau planuri mari de nuntă. Numai că au fost nevoiți să amâne evenimentul, deoarece băiatul lui George a avut unele probleme de sănătate. Acum, acesta se adaptează la școala din România.

Carmen Harra, nașă de cununie pentru Adriana Bahmuțeanu și George Restivan

Chiar dacă planurile inițiale le-au fost date peste cap, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu au renunțat la nuntă, ci doar au amânat-o. În plus, ei au stabilit și cine le va fi nașă. Ei bine, este vorba tocmai despre Carmen Harra, cea care le-a și făcut cunoștință.

„Eu sunt factorul care i-a conectat. Eu sunt omul de legătură. Eu aș vrea să fiu nașa numărul unu și trebuie să fiu. Îmi doresc din tot sufletul, ei mă așteaptă pe mine să vin. Eu aș vrea să vin în primăvară, dar dacă ei vor insistă am să fac un efort de dragul lor, pentru că îi iubesc pe amândoi, sunt atât de minunați împreună.

Sunt așa un exemplu, să vezi doi oameni care s-au găsit. Când doi oameni s-au găsit și sunt suflete pereche, se simte din prima secundă, nu îți trebuie ani de zile să îi cunoști”, a declarat Carmen Harra, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Detalii despre nunta Adrianei Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu au stabilit încă toate detaliile nunții. Carmen Harra a ținut să povestească ce se va întâmpla anul viitor cu viitorii ei fini.

„Nu știu detaliile, știu că ea nu își dorește o nuntă foarte mare pentru că se gândește la ce se întâmplă în lume la ora actuală, de faptul că prețurile sunt foarte mari și se gândește dacă lumea își permite să vină la o nuntă sau dacă ea își permite să organizeze o nuntă de magnitudinea de care și-ar dori. De aceea detaliile sunt mai puțin importante. Contează doar că va avea loc”, a mai mărturisit Carmen Harra.

Nu în ultimul rând, clarvăzătoarea este dispusă să revină oricând în țară pentru Adriana și George.

„Nu am mai fost în România de trei ani și ceva. Îmi este dor, îmi doresc și abia aștept să vin”, a mai dezvăluit Carmen Harra.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan locuiesc în România, în casa fostei asistente TV. Bărbatul a renunțat la traiul în America și a revenit în țară, alături de copilul său, Blake.
Comentarii
  • Auzi și la ”cititoarea în stele”, cică ”Eu sunt factorul care i-a conectat”!! Eu bănuiesc că ai dorit să spui că ești un parazit care-și câștigă existența, profitând de naivitatea unora!!

Adauga un comentariu