Actualitate

Cătălin Botezatu, dezvăluiri inedite despre Loredana Groza: „Am iubit-o dintotdeauna”

Publicat: 14 apr. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cătălin Botezatu dezvăluiri inedite despre Loredana Groza Am iubit-o dintotdeauna
Cătălin Botezatu a recunoscut deschis că o admiră pe Loredana Groza

Recent, Cătălin Botezatu a făcut anumite dezvăluiri picante cu privire la Loredana Groza despre care nu multă lume știa. Astfel, cu această ocazie s-a aflat că designerul o adoră enorm pe îndrăgita artistă, având pentru ea cele mai nobile sentimente. Ce-i drept, ambii au multe puncte comune și au făcut carieră în domeniile în care performează.

Fără doar și poate, Cătălin Botezatu este printre singurele persoane din showbizul autohton care are relații foarte apropiate cu celebrele dive de la noi. Cu unele a avut legături amoroase, iar cu altele se cunoaște de când activează în lumea modei. Cu toate acestea, Loredana Groza ocupă un loc aparte în inima lui, fiind una dintre femeile pe care le adoră, îndrăgește și pentru care are sentimente nobile de iubire. Cu toate acestea, blondina are o familie superbă, ea și soțul ei având o fiică frumoasă, care urmează să împlinească 24 de ani.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre Loredana Groza

Atât îndrăgita artistă Loredana, cât și Cătălin Botezatu performează în showbiz-ul autohton de foarte mulți ani, mai precis din secolul trecut. Și totuși, ambii au reușit să se mențină în topul domeniilor în care activează, muzică și modă. Astfel, cei doi sunt considerați personaje iconice în industriile în care au făcut carieră. Și pentru că se cunosc de-o viață, cum vine vorba, Cătălin Botezatu a dezvoltat sentimente puternice față de Loredana Groza.

Și este vorba de sentimente de iubire, de dragoste eternă, dar, desigur, și un atașament prietenos. Însă, cine știe, la cum îl cunoaștem pe creatorul de modă s-ar putea să ne trezim într-o zi cu o surpriză din partea designerului. Iar în ceea ce-i privește pe cei doi, totul a pornit de la vacanța în Paris, unde Cătălin și Loredana s-au pozat îmbrățișați, cu zâmbetul pe buze și mai tot timpul împreună. Iar creatorul de modă are numai cuvinte de laudă despre artista blondă ajunsă la vârsta maturității depline.

Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu e vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță”, a spus designerul în vârstă de 55 de ani.

Cătălin Botezatu, carte de vizită

Cătălin Botezatu este cu siguranță cel mai cunoscut creator de modă din România, care la începutul carierei a activat ca și fotomodel. Mai mult, este singurul creator de modă autohton care se ocupă personal de toate aspectele prezentărilor sale. Și amintim aici de design, scenariu, scenografie, regie, coloană sonoră, styling etc.

Celebrul creator de modă s-a născut la 3 decembrie 1966, la Alexandria, fiind crescut mai mult de bunici. Și aceasta deoarece părinții săi, Maria și Constantin, au divorțat pe când el era foarte mic. Dincolo de toate acestea, Cătălin Botezatu rămâne un nume de referință în domeniul fashion, iar toate aceste dezvăluiri făcute despre Loredana Groza vin în completarea aurei de mister asupra vieții sale private.

Comentarii
  • Această creatură malefică se pare că descinde din Evul Mediu Timpuriu. Este de neconceput ca în secolul 21 un humanoid primitiv să amenințe omenirea!!! Oare cât îl vor mai suporta rușii, care se știe că sunt creștini pravoslavnici?

Adauga un comentariu