Cancan

Câți ani are de fapt Loredana Groza. Artista se menține într-o formă de invidiat

Publicat: 16 nov. 2021

Răspunsul la întrebarea „Câți ani are Loredana Groza” îi uimește pe mulți. Și aceasta deoarece artista pare mult mai tânără decât este în realitate. Din această cauză, foarte multă lume o acuză că a recurs la anumite intervenții estetice. Însă indiferent de vârstă, artista se simte bine în pielea ei. Drept dovadă stau pozele postate pe rețelele de socializare. Loredana Groza a debutat acum mai bine de 35 de ani, pe când avea doar 14 ani.

De-a lungul timpului s-a reinventat mereu, păstrându-și relevanța. Secretul succesului său sunt flerul și imaginația. Artista se implică direct în compunerea și orchestrarea pieselor, cât și în organizarea spectacolelor. Toate lucrurile pe care le face vin natural și îi place să ia propriile decizii. În prezent, Loredana Groza este jurat în emisiunea X Factor. Când nu este implicată în proiecte, se bucură de vacanțe în destinații exotice.

Câți ani are Loredana Groza

După cum bine se știe, Loredana Groza s-a născut pe data de 10 iunie 1970, la Onești, iar anul acesta a împlinit 51 de ani. Îndrăgita vedetă este activă în lumea showbiz-ului de peste 30 de ani. De-a lungul carierei, a colaborat cu mai mulți artiști din țara noastră. Printre aceștia se numără formația Carla’s Dreams, Smiley, Alex Velea și Connect-R. În trecut, Loredana Groza a colaborat cu artstul Connect-R pentru coloana sonoră a telenovelei Inimă de Țigan. În acest serial, Loredana a interpretat rolul personajului Rodia, iar artista avea părul negru.

Pentru a celebra acest personaj, Loredana Groza a postat pe Instagram poze din acea perioadă. Totodată, chiar dacă este trecută de prima tinerețe, Loredana pozează nud adeseori, și chiar nu arată rău deloc. Iar la împlinirea a 30 de la lansarea primului album, Loredana Groza a organizat show-ul tematic Ador.

„Sunt de 30 de ani pe scenă și, într-o vreme în care toți ascund vârstele, mă mândresc cu fiecare clipă din acești peste 30 de ani. Chiar și cu momentele grele, ele m-au învățat să fiu mai bună”, a scris Loredana pe contul de socializare.

Loredana Groza, comparată cu Madonna sau Lady GaGa

Puțini știu că Loredana Groza a avut, în urmă cu 30 de ani, un turneu peste hotare, în Italia. Pe Instagram, vedeta a postat o poză din acea perioadă. Mulți o aseamănă pe Loredana Groza cu artista Madonna. Unii fani sunt de părere că îmbină stilul Madonnei cu al lui Lady GaGa. Ca răspuns la aceste insinuări, Loredana și-a apărat originalitatea.

„Stilul Zaga exista dinaintea stilului GaGa. A început odată cu lansarea albumului Zig-Zagga Extravaganza, în 2004. Nimic nu e nou sub soare și mă bucur de orice comparație cu această mare artistă care este Madonna.”

Dar și pe plan personal, Loredana este o femeie împlinită. Artista este măritată cu un renumit producător de film, cu care are o fiică superbă – Elena Boncea. Mai mult, Loredana Groza este și o bună actriță. De-a lungul timpului, ea a jucat în diferite filme românești. Printre cele mai cunoscute titluri de numără #Selfie69 sau State de România. În 2019, Loredana Groza a mărturisit că îi este dor de actorie. Așadar, indiferent de câți ani are, Loredana Groza se simte mai tânără ca niciodat
Adauga un comentariu