Cancan

Cătălin Scărlătescu a încălcat regulamentul la America Express. Cum a „trișat” acesta

Publicat: 24 ian. 2023
Cătălin Scărlătescu a încălcat regulamentul la America Express. Cum a trișat acesta
Deși au plecat primii pe traseu, către prima destinație, Scărlătescu și Doina au primit o penalizare care i-a costat scump.

În goana spre imunitate, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au încălcat în ediția de luni seară a emisiunii America Express, de la Antena 1, o regulă importantă, așa că au fost penalizați. Despre ce a fost, de fapt, vorba.

Deși au plecat primii pe traseu, către prima destinație, Scărlătescu și Doina au primit o penalizare care i-a costat scump. Cei doi au găsit o mașină care i-a scos în autostradă și de acolo a încercat coșmarul lor.

Cătălin Scărlătescu a încălcat regulamentul la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina au găsit o mașină cu o doamnă la volan pe care au reușit să o convingă să se grăbească spre destinație, însă aceasta s-a grăbit atât de tare încât a depășit cu mult limita de viteză pe autostradă.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

„La un moment dat, sună stația: treceți pe dreapta. Ne-a tras poliția de la America Express pe dreapta”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Deși limita legală era de 110 km/h, soferul mergea cu 140 km/h, așa că aceștia au fost opriți din mers și mai mult, au primit penalizare. Atfel, ei au fost nevoiți să aștepte timp de 10 minute pe margine, având în vedere ca au fost informați încă de la venirea în Mexic că trebuie să se grăbească, dar respectând legile.

În acest timp, ei au mai fost întrecuți și de alte echipe, spre disperarea lor. Mai mult, doamna nu i-a mai putut aștepta și au fost nevoiți să găsească altă mașină. „În momentul ăla mi s-a tăiat tot avântul”, a mai spus Scărlătescu extrem de suparat.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum și-a cucerit iubita

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, are frumoasa vârstă de 33 de ani, fiind născută pe data de 15 noiembrie, și este din Galați. Aceasta este de profesie actriță și a devenit cunoscută odată cu participarea sa în cadrul unui show televizat de umor, pe care l-a și câștigat, în 2017.

Chef Scărlătescu, care este cu 17 ani mai mare decât frumoasa actriță, a vorbit într-o emisiune televizată despre partenera sa. Cei doi au fost invitați în emisiunea „Prețul cel bun”, de la Antena 1, moderată de Liviu Vârciu.

Care sunt echipele de la America Express 2022

Cele nouă echipe care au spus da provocării celui mai dificil reality show vor avea de străbătut un traseu ce se întinde pe mai mult de 7.000 de kilometri și care traversează trei țări: Mexic, Guatemala și Columbia.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în America Express.
Adauga un comentariu