Cancan

Câți bani câștigă din muzică artista Carmen Șerban. Cântăreața a făcut dedicații video personalizate în perioada de pandemie 

Publicat: 06 dec. 2021
muzică Carmen Șerban
Admiratorii cântăreței au fost surprinși să afle câți bani câștigă din muzică artista Carmen Șerban.

Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, dar puțini sunt cei care știu câți bani câștigă din muzică artista Carmen Șerban. Vedeta a demonstrat că succesul nu ține cont de vârstă și s-a reinventat pe plan artistic ori de câte ori a fost nevoie.

Dacă ultima perioadă a fost mai complicată pentru artiștii din showbiz-ul autohton după ce au fost anulate mai multe concerte, lucrurile nu au fost la fel și pentru Carmen Șerban. Cântăreața a făcut dedicații video personalizate în perioada de pandemie, reușind să adune sume impresionante din proiectele muzicale în mediul online.

Cât câștigă din muzică îndrăgita artistă Carmen Șerban 

La vârsta de 50 de ani, Carmen Șerban are o carieră de succes în muzică și o avere impresionantă. Celebra cântăreață a avut de-a lungul timpului mai multe colaborări cu artiști din România, iar proiectele s-au dovedit a fi de un real succes.

Carmen Șerban a susținut concerte în țară, dar și în străinătate, având parte de aprecierea publicului. Vedeta a abordat mai multe genuri muzicale, iar stilul inconfundabil i-a adus și mai multă celebritate. Aceasta a reușit să adune sume impresionante din muzică, având șansa să cânte pe marile scene ale lumii. Cântăreața a investit și în operațiile estetice, declarându-se mulțumită de aspectul ei fizic după ce a apelat la ajutorul chirurgilor. 

Artista se declară mulțumită de câștigurile sale și de profesia de succes pe care o are de atâția ani.

„Eu am evenimente în toată lumea, deci pot să plec oriunde să cânt. Nu renunț la meseria mea, merg înainte de oriunde aș fi. Nu am o meserie de lucrat în fabrică, pot să cânt oriunde, pot pleca spre cântări din orice locație”, a mărturisit cântăreața.

Mai mult, Carmen Șerban a recunoscut că deține un apartament de lux în Pipera, o mașină foarte scumpă și că a investit sume mari în articole vestimentare și bijuterii. Se pare că pandemia nu a afectat-o pe artistă, aceasta având mai multe proiecte muzicale în mediul online.

Celebra cântăreață se bucură de succes în plină pandemie 

Carmen Șerban a descoperit rețeta succesului și în perioada de pandemie. Vedeta s-a reprofilat în ultima vreme și a decis să facă dedicații video personalizate. Pentru fiecare dedicație la cerere, Carmen Șerban încasează 50 de euro, însă tariful variază în funcție de dorințele publicului din spațiul virtual.

„Aici muncesc, fac video dedicațiile personalizate. Toată lumea știe că noi, artiștii, am fost puternic loviți de pandemia asta și am rezistat eroic un an de zile. Nu ne-am plâns și nu ne plângem, dar tot îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-mi dea și mie o idee să fac un ban.”, a declarat Carmen Șerban.

Cântăreața a mărturisit că la început făcea dedicații pe platforme sociale fără să încaseze bani, până când un fotbalist din Anglia i-a propus să transforme activitatea artistică din mediul online într-o afacere de succes.

„M-a sunat un sportiv din Anglia și de la el a pornit totul. Mi-a zis că vrea o video dedicație pentru iubita lui și că mă plătește. De acolo a plecat click-ul. Am stabilit un preț, de 50 de euro sau 50 de lire sau 250 de lei pentru o videodedicație. Oamenii se regăsesc, unii îmi spun poveștile vieții lor. (…) Nu iau bani mulți. Tai factură, încasez doar oficial, nu iau bani la negru”, a precizat artista.

Carmen Șerban a reușit să adune sume mari de bani din activitatea muzicală și se pare că perioada de pandemie nu a afectat-o din punct de vedere financiar. Mai mult, cererile pentru dedicații sunt din ce în ce mai mari, iar artista își ocupă timpul scriind versuri personalizate pentru fani.

Admiratorii cântăreței au fost surprinși să afle câți bani câștigă din muzică artista Carmen Șerban. Aceasta se bucură de succes pe rețelele de socializare și este apreciată de un public numeros.

Adauga un comentariu