Cancan

Câți copii are Ilan Laufer. Motivul surprinzător pentru care celebrul om politic și soția lui au refuzat botezul copiilor

Publicat: 19 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți copii are Ilan Laufer. Motivul surprinzător pentru care celebrul om politic și soția lui au refuzat botezul copiilor
Ilan Laufer are o căsnicie frumoasă și doi copii de care este tare mândru.

S-a remarcat pe scena politică românească, apoi a urmat succesul în afaceri, dar puțini sunt cei care știu câți copii are Ilan Laufer. Afaceristul este căsătorit cu Alina Laufer, fosta soție a celebrului cântăreț Jorge, dar este extrem de discret când vine vorba de viața personală. 

Cuplul Alina și Ilan Laufer au fost în ultima vreme în atenția publicului, dornic să afle motivul surprinzător pentru care celebrul om politic și soția lui au refuzat botezul copiilor.

Ilan Laufer are o căsnicie frumoasă și este tatăl a doi copii gemeni

Ilan Laufer este o prezență activă în politica românească, dar se bucură de un real succes în afaceri. Acesta a fost ministru de afaceri, comerț și antreprenoriat, dar și consilier în Guvernul României. Ilan Laufer deține mai multe firme de consultanță imobiliară, contribuind totodată la dezvoltarea brand-ului Zara și H&M în România.

Ilan Laufer are o căsnicie frumoasă și este tatăl a doi copii gemeni, Davina și Nathaniel, dar se ocupă și de creșterea fetiței Alinei din căsnicia cu Jorge.

Relația dintre celebrul afacerist și soția sa a provocat controverse încă de la început. Ilan Laufer are origini evreiești, iar partenera lui viață de s-a convertit la iudaism pentru a se putea căsători. 

Fosta soție a lui Jorge a vorbit în cadrul unei emisiuni despre Ilan Laufer în ipostaza de soț și tată, dar și despre viața plină de provocări după ce au devenit părinți.

“Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Ilan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii. Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a precizat Alina Laufer.

Celebrul om politic și soția lui au refuzat botezul copiilor

Ilan Laufer și soția lui și-au dorit foarte mult să devină părinți. Bucuria lor a fost umbrită în momentul în care au aflat că gemenii Davina și Nathaniel au probleme de sănătate. Alina Laufer a avut o sarcină dificilă, iar bebelușii au fost născuți prematur.

În prezent, Ilan și Alina Laufer își îndeplinesc cu bucurie rolul de părinți, chiar dacă viața lor s-a schimbat complet. Aceștia au declarat că reușesc să îmbine planul personal cu cel profesional, Alina având nenumărate proiecte în televiziune.

Admiratorii celebrului cuplu au fost surprinși să afle faptul că cei doi nu își vor boteza copiii. Soția celebrului om politic a precizat că religia nu le permite acest lucru, existând alte practici și reguli în cazul lor.

„Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Există tăierea împrejur pe care trebuie s-o facem pentru cel mic. Adică circumcizia pe care noi nu am făcut-o pentru că a fost mult prea mititel și nu am avut voie. Este ceva neobișnuit, toată lumea ne întreabă când o să fie botezul, iar noi nu avem. Oricum, acum nici nu putem să facem vreo mare petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia când scăpăm de pandemie’, a declarat Alina Laufer.

Ilan Laufer are o căsnicie frumoasă și doi copii de care este tare mândru. Acesta se bucură de succes după ce s-a remarcat în politica românească, dar și în afaceri.

Adauga un comentariu