Prima pagină » Cancan » Ce relație are în prezent Alina Laufer cu Jorge, fostul ei soț? Ce spune vedeta despre mariajul alături de celebrul cântăreț 

Ce relație are în prezent Alina Laufer cu Jorge, fostul ei soț? Ce spune vedeta despre mariajul alături de celebrul cântăreț 

03 nov. 2021, 11:26,
BZI.ro, în Cancan

Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, însă multă lume se întreabă ce relație are în prezent Alina Laufer cu Jorge, fostul ei soț. Cei doi și-au refăcut viața, dar ce spune vedeta despre mariajul alături de celebrul cântăreț este de-a dreptul surprinzător.

Ce relație există între Alina Laufer și Jorge după 9 ani de la divorț 

Alina Laufer și celebrul cântăreț Jorge au avut o căsnicie frumoasă, dar plină de peripeții. Cei doi au împreună o fetiță, pe Karina, de care sunt tare mândri. După un mariaj de câțiva ani, Alina și Jorge au divorțat în 2012, declanșând în presă o adevărată agitație. Au urmat o serie de acuze și replici dure unul la adresa celuilalt, artistul fiind acuzat de infidelitate.

Actuala soție a omului politic Ilan Laufer este în prezent o femeie de succes, iar după divorțul de Jorge a devenit mai puternică. Afișează mereu un fizic de invidiat, iar frumusețea ei nu ține cont de vârstă. Extrem de discretă cu viața privată, prezentatoarea de 39 de ani este fericită alături de soțul ei pentru care s-a convertit la iudaism. Aceștia au împreună doi copii, pe Davina și Nathaniel.

Cu o carieră impresionantă în televiziune, Alina Laufer a intrat și în afaceri alături de soțul ei. Mai mult decât atât, vedeta are urmăritori și în mediul online, unde postează mesaje de dezvoltare personală prin care încurajează femeile singure.

În pofida divorțului scandalos, Alina și Jorge au o relație apropiată de dragul fiicei lor, Karina. Admiratorii celor două celebrități au fost surprinși să vadă o fotografie în care Alina și Ilan se aflau la aceeași masă cu Jorge și actuala lui soție. Reuniunea a avut loc la aniversarea Karinei, care și-a dorit foarte mult să îi aibă alături pe ambii părinți de ziua ei.

Ce spune frumoasa prezentatoare despre căsnicia cu celebrul cântăreț Jorge 

Alina Laufer și-a refăcut viața și este în prezent o soție și o mamă fericită. Cu toate acestea, prezentatoarea a trecut greu peste divorțul de Jorge, iar scandalurile în care a fost implicată au afectat-o enorm. 

Soția omul politic Ilan Laufer a vorbit de nenumărate ori despre mariajul alături de îndrăgitul artist, dar și despre escapadele amoroase ale acestuia.

Cu delicatețea care o caracterizează, Alina a mărturisit de mai multe ori în presă că nu i-a afectat imaginea lui Jorge și că nu și-a dorit despărțirea de omul pe care l-a iubit foarte mult. Din spusele Alinei Laufer se pare că celebrul artist a avut inițiativa de a divorța de soție.

„Mi-a spus că simte că eu îl trag înapoi şi că nu îmi doresc că el să evolueze în carieră, deşi eu l-am susţinut mereu. La un moment dat mi-a spus că el a avut multe poveşti de dragoste şi că este obişnuit să treacă prin despărţiri. Eu nu i-am greşit cu nimic şi el ştie lucrul ăsta. Şi niciodată nu se va autoînvinovăţi. Vreau să dau un exemplu altor femei care au fost la fel de îndurerate ca şi mine, să vadă că se poate trece peste un divorţ. Eu, de la etapa în care nu puteam să mai văd ziua de mâine am ajuns acum să fiu foarte fericită.Nu am ieşit să-i terfelesc numele lui Jorge.

Vreau ca oamenii să înţeleagă că eu nu mi-am dorit această despărţire şi că relaţia pe care o am acum am început-o după despărţirea de Jorge”, a declarat Alina Laufer la acea vreme.

Alina Laufer și Jorge au trecut peste cuvintele grele spuse după divorț, iar în prezent au o relație apropiată de dragul fetiței lor, Karina. Cei doi și-au refăcut viața, dar se ocupă împreună de creșterea și educația fiicei lor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *