Cancan ultimă oră

Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, operată de urgență. Aceasta ar fi suferit un atac vascular în somn

Publicat: 01 sept. 2021
Cati Simionescu si Adi Minune

La scurt timp după ce s-a prezentat la medici cu stări maladive, Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, a suferit un atac vascular în somn și a necesitat o intervenție de urgență în Turcia.

Deși a apelat la mai mulți specialiști pentru că se simțea rău, soția lui Adrian Minune nu a primit un diagnostic clar, iar la scurt timp a început să aibă arsuri în spatele capului. Crezând că nu este vorba despre ceva serios și că respectivele simptome au apărut pe fondul oboselii și al stresului, Cati nu le-a acordat prea mare atenție, însă, la scurt timp, starea ei de sănătate s-a agravat. Astfel, soția lui Adrian Minune s-a trezit din somn cu ochiul stâng închis, gura amorțită, iar starea de amorțeală s-a extins către mână și picior. Având în vedere starea gravă în care se afla, soția lui Adrian Minune a sunat la 112, sperietura sa fiind cu atât mai mare, cu cât era singură acasă.

„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam să respir bine, ochiul stâng închis, buza amorțită, apoi totul s-a dus spre mâna și piciorul stâng. Cu o zi înainte, mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit că s-ar putea ajunge la așa ceva. Mai vorbesc unele persoane că am cancer și așa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a mărturisit Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, potrivit spynews.ro.

Soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență în Turcia, iar medicii care au supus-o unor analize riguroase au diagnosticat-o cu anevrism.

„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza căruia făceam tensiune. Este practic ca o bombă cu ceas în organismul omului pe care dacă nu o depistezi, poate fi fatală”, a mărturisit aceasta.

Cine este Cati Simionescu

Cati Simionescu este soția lui Adrian Minune (46 de ani), alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de treizeci de ani. Aceasta i-a dăruit artistului trei copii: Carmen, Adriana și Adrian Jr., care au moștenit talentul muzical al tatălui.

Aceștia s-au căsătorit în anul 2004, dar se cunosc încă de când Adrian Minune avea doar 13 ani. Totodată, Cati este fiica unei verișoare de-a bunicii solistului, iar manelistul i-a cântat și serenade pentru a o cuceri.

Pe Adrian Minune îl cunoaște toată lumea pentru succesul răsunător pe care îl are în carieră, dar se pare că acesta o duce foarte bine și pe plan familial! Cati Simionescu îi este alături de treizeci de ani și este o mamă și o soție devotată. Aceasta îl consideră ”pretențios” pe Adrian, însă susține că ar face orice pentru el și familie, pentru că este o luptătoare.

„Eu sunt cea care le vede pe toate şi trebuie să le pună pe toate la loc. Adrian este pretenţios. Îşi doreşte să trăiască frumos şi elegant. Cel mai des se întâmplă să nu cred ceea ce văd, a doua idee este că niciun bărbat nu ar face ceva ca soţia să vadă, dar orice ar face eu sunt inima şi sufletul lui.

Dacă ştii ceea ce îţi doreşti de la viaţă şi înţelegi care e punctul acela luminos din viaţa ta, trebuie să lupţi. Eu am luptat, dar mi-a fost mai greu să păstrez decât să obţin”, a declarat Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, în urmă cu doar câteva luni.

 

Adauga un comentariu