Cancan ultimă oră

Ce a făcut Petrică Mâțu Stoian în ultimele ore din viață! Nepotul artistului a povestit

Publicat: 10 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a făcut Petrică Mâțu Stoian în ultimele ore din viață Nepotul artistului a povestit
Petrică Mâțu Stoian a vrut să-și doarmă somnul de veci lângă Maria Gușman, soția impresarului său.

Moartea regretatului artist Petrică Mâțu Stoian a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, pentru că celebrul interpret părea că se simte bine și era foarte activ. Detalii importante ies la iveală acum, iar nepotul marelui cântăreț face dezvăluiri interesante despre unchiul său.

Ultimele clipe de viață ale artistului
Celebrul artist Petrică Mâțu Stoian ne-a părăsit mult prea devreme, la doar 61 de ani. Deși în ultima vreme a fost foarte activ și a apărut public de multe ori, se pare că problemele sale nu au ținut cont de faptul că mai avea multe de oferit publicului și familiei.

Toată lumea este în stare de șoc de când a aflat nefericita veste, dar mai ales familia, care în ultima zi de viață i-a fost alături și spera că își va reveni. Nepotul artistului a povestit că a fost sunat în sâmbătă dimineața și că interpretul de muzică populară i-a precizat că merge la clinică pentru a face un tratament hiperbaric, dar mai târziu i-a dat o veste rea.

Regretatul Mâțu l-a sunat și i-a spus că se simte rău și a fost transferat de urgență la spital, dar i-a cerut să nu se agite, pentru că va fi bine. A vorbit și cu medicul care se ocupa de starea acestuia și acesta l-a asigurat că va fi bine de la tratamentul pe care i-l administrează, dar nu a fost așa.

”Era la Reșița la Urgențe, medicii îi făceau tot felul de analize, am văzut că scuipa sânge, m-am impacientat, am sunat-o pe sora lui sa vină la Resița apoi l-am sunat pe Doru să vină că ceva nu e bine. A fost dus la Cardiologie, doctorul se ocupa în permanență de el acolo. A auzit că se face bine dacă face acest tratament.” a relatat nepotul lui Petrică Mâțu Stoian.

Ce spun medicii de la autopsie
Au apărut și primele rezultate din necropsia lui Petrică Mîțu Stoian. Medicii au descoperit că în corpul interpretului se afla o doză mare de anticoagulante, iar plămânii lui ar fi fost supuși unui şoc, din cauza unei cantităţi mari de oxigen.

Potrivit doctorilor, acesta a suferit un pneumotorax masiv, o acumulare de aer între plămâni şi peretele toracic, după ce înainte făcuse o şedinţă cu oxigen. Astfel, plămânii au cedat și decesul artistului Petrică Mîţu Stoian a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

 

Adauga un comentariu