Cultural

Ce a pățit Liviu Varciu la mașina sa. Prezentatorul nu a mai ținut cont de nimic când a văzut ce s-a întâmplat în fața casei

Publicat: 26 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a pățit Liviu Varciu la mașina sa. Prezentatorul nu a mai ținut cont de nimic când a văzut ce s-a întâmplat în fața casei
Liviu Vârciu și-a găsit mașina avariată în fața casei sale și a spus că se va adresa autorităților dacă persoana în cauză nu o să îl contacteze în cel mai scurt timp

O imagine șocantă l-a așteptat pe Liviu Vârciu când a ieșit din curte și a văzut mașina sa. Liviu Vârciu, cunoscut pentru carisma și zâmbetul său mereu prezent, a surprins pe toată lumea cu o reacție neașteptată. Artistul a izbucnit de furie după ce și-a găsit mașina lovită în fața casei.

Liviu Vârciu și-a găsit mașina accidentată

Mașinile, una dintre marile pasiuni ale lui Liviu Vârciu, i-au provocat artistului o sperietură zdravănă de curând.

Deținătorul unei colecții impresionante de automobile de lux, Vârciu a rămas șocat când a ieșit din casă și a văzut starea mașinii sale parcate în fața curții.

Autoturismul lui Liviu Vârciu a fost lovit de un șofer neidentificat care a fugit de la locul accidentului. Prezentatorul TV a postat un filmuleț pe Instagram în care se observă gravitatea daunelor provocate vehiculului.

Furios după ce a descoperit mașina avariată, Liviu Vârciu a transmis un mesaj dur șoferului necunoscut care a provocat accidentul.

Artistul l-a somat pe vinovat să îl contacteze imediat și să își asume responsabilitatea, avertizând că în caz contrar va apela la autorități.

„Deșteptul care mi-a lovit mașina să-mi scrie, că am camere peste tot. Da? Anunț poliția și… Scrie-mi urgent”, a spus Liviu Vârciu în filmulețul postat pe Instagram.

Vedeta se află în conflict cu vecinii

Liviu Vârciu se confruntă din nou cu probleme, de data aceasta cu vecinii săi.

Prezentatorul TV a dezvăluit recent un conflict cu cei din cartier din cauza numărului mare de mașini pe care le deține.

Locurile de parcare fiind limitate, ceilalți locuitori sunt nemulțumiți de prezența constantă a automobilelor lui Vârciu, considerând-o deranjantă.

„Am 20 de mașini, în jur de 20 de mașini (…) În fața casei mele, am patru mașini și în parcare, unde este un supermarket, am două mașini.

Și acum ca să îi anunț pe colegii mei, pe vecinii mei frustrați sau oameni care au probleme, în general, cu câte mașini are Vârciu (…)  De săptămâna viitoare e cu plata parcarea aia cu mașinile. Să văd unde vă mai îmbulziți. Să văd unde vă mai îmbulziți acolo. Eu am vorbit cu proprietarul și am zis că vreau să închiriez. Nu vrea să vândă locul, că îl luam, l-am închiriat.”, a mărturisit Liviu Vârciu pentru un post de televiziune.

Recent, Liviu Vârciu și-a găsit mașina avariată în fața casei sale și a spus că se va adresa autorităților dacă persoana în cauză nu o să îl contacteze în cel mai scurt timp.

Adauga un comentariu