Cancan ultimă oră

Ce a spus Andreea Esca despre Tzancă Uraganul? Manelistul a reacționat imediat

Publicat: 07 oct. 2021
Tzancă Uraganul și Andreea Esca
Tzancă Uraganul și Andreea Esca

În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a fost invitată la un podcast online, acolo unde a discutat mai multe aspecte, însă și-a spus și opinia despre manelistul Tzancă Uraganu. Iată cum a reacționat acesta când a auzit ce a spus celebra prezentatoare de știri despre el! Fanii au reacționat imediat, în comentarii!

Nici Andreea Esca, dar nici Tzancă Uraganu nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare, fiind cunoscuți în întreaga Românie. Ei bine, atunci când a venit vorba despre celebrul manelist în cadrul unui podcast, Andreea Esca a spus lucrurilor pe nume.

Ce mesaj i-a transmis Tzancă Uraganu Andreei Esca

Andreea Esca a fost întrebată dacă îl cunoaște sau măcar dacă a auzit de celebrul manelist, iar prezentatoarea TV a răspuns afirmativ. Andreea Esca a mai adăugat că este aproape imposibil să nu îl știi pe Tzancă Uraganu, în condițiile în care manelistul ocupă mai mereu primele locuri din trendingul românesc cu piesele sale.

Prezentatoarea TV a fost extrem de deschisă atunci când a fost întrebată despre manelist, spunând că i-a observat faima pe care o are pe Youtube și succesul răsunător de care Tzancă Uraganu se bucură.

Imaginile și înregistrările au ajuns și la manelist, iar acesta le-a distribuit pe pagina sa personală de Facebook, spre amuzamentul fanilor. Bineînțeles, Tzancă Uraganu, pe numele lui real, Andrei Velcu, a și reacționat la videoclip.

Cum ar reacționa Andreea Esca dacă fiica ei s-ar îndrăgosti de manelist

Așadar, Tzancă Uraganu nu s-a mai putut abține și a dorit să îi transmită și un mesaj Andreei Esca. Manelistul i-a mulțumit prezentatoarei de știri pentru cuvintele pe care le-a spus despre el și despre muzica lui.

”Mulțumesc doamnei Andreea Esca pentru cuvintele frumoase despre mine!”, a scris Andrei Velcu pe Facebook.

Ei bine, în cadrul aceluiași podcast, Andreea Esca a fost întrebată cum ar reacționa dacă fiica ei, Alexia Eram, s-ar îndrăgosti de Tzancă Uraganu și ar veni cu el în casa părintească. Știrista a mărturisit că le lasă copiilor ei întotdeauna libertatea de a alege.

Andreea Esca a mai subliniat faptul că are încredere în deciziile pe care le ia fiica ei, iubita artistului Mario Fresh.

”Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri… Eu am o oroare de treaba sta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi”, a adăugat Andreea Esca.

Adauga un comentariu