Cancan ultimă oră

Ce a spus bunica Andreei Bălan după ce a aflat că divorțează de George Burcea?

Publicat: 13 nov. 2020
Andreea Balan si bunica
Andreea Balan si bunica

Andreea Bălan are o legătură specială cu familia ei, în special cu bunica ei. Artista a postat un videoclip pe Youtube în care a arătat ce a spus bunica ei după ce a aflat că divorțează de George Burcea.

Ce a spus bunica Andreei Bălan după ce a aflat că divorțează

Andreea Bălan ține des legătura cu singura ei bunică rămasă în viață și este fericită ca le-a cunoscut pe Ella și Clara. Bunica ei a crescut-o și a educat-o, astfel că Andreea îi dă tot dreptul să-i spună atunci când ceva este îneregulă. De curând, femeia și-a spus părerea despre divorțul dintre artistă și fostul soț, scrie spynews.ro.

În urmă cu un an, la nunta Andreei Bălan, bunica acesteia a fost foarte emoționată că și-a văzut nepoțica în rochie de mireasă. Emoționată a fost și artista atunci când a văzut-o în curtea bisericii.

Timpul a trecut, iar pentru Andreea Bălan a lăsat numai probleme. Aceasta a divorțat de tatăl fetițelor ei și a vurt să vadă ce spune bătrâna despre acest lucru. Femeia o susține necondiționat pe nepoata sa în decizia ei, astfel că a încurajat-o spunându-i că nu trebuie să cadă. De asemenea, bunica vedetei a ținut să-i transmită că toți oamenii de la sat, acolo unde artista a copilărit, i-a spus să-i zică vedetei să fie puternică.

”Nu e nici bine, nici rău. Asta e. Du-te nene, că mai sunt bărbați”, a spus femeia încurajând-o pe nepoata sa.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat

Viața Andreei Bălan a fost cu suișui și coborâșuri. Când i-a mers foarte bine și a fost fericită, când a avut probleme de sănătat și conflicte. Însă toate acestea au făcut-o să prețuiască mai multe ceea ce are lângă ea, iubirea sinceră și timpul pentrecut alături de familie.

Mariajul ei nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit, însă s-a ales cu două fetițe minunate pe care le iubește enorm. S-a despărțit de tatăl fetițelor, George Burcea în urmă cu câteva luni, după aproape un an de mariaj. În 2019 a fost la un pas de moarte, atunci când a născut-o pe a doua fetiță, iar recent a fost internată în spital.

Chiar dacă a încercat să totul departe de ochii lumii, lucrurile nu au putut fi controlate. După ce a dezvăluit că divorțează, a început un conflict cu George Burcea. Acum, chiar dacă se mai înțeapă uneori, fiecare dintre cei doi soți și-au refăcut viața în brațele altor parteneri. În tot acest timp cei dragi ai săi i-au fost aproape și au susținut-o indiferent de deciziile pe care ea le-a luat.

Adauga un comentariu