Cancan ultimă oră

Ce face Laurențiu Reghecampf în plin scandal de divorț? Antrenorul a primit numeroase critici din partea fanilor: ,,Rușine să îți fie”

Publicat: 17 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce face Laurențiu Reghecampf în plin scandal de divorț Antrenorul a primit numeroase critici din partea fanilor Rușine să îți fie
Anamaria Prodan este de părere că Reghe nu înțelege încă ce a făcut și că atunci când își va da seama va fi jale

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a decis că este momentul perfect pentru relaxare, în plin proces de divorț.

Vestea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează a șocat o țară întreagă. Deși luni de zile acestea au fost doar speculații, soțul celebrei impresare a făcut recent anunțul oficial, în care a declarat că a depus deja actele privind separarea.

Cu toate că se află în mijlocul unui scandal imens, în care este acuzat de infidelitate, Reghe a decis că este momentul să ia o pauză de la tot ce se întâmplă în viața lui și să se relaxeze în natură.

Laurențiu Reghecampf, pauză de relaxare de la scandalul divorțului

Laurențiu Reghecampf  și-a luat din nou prin surprindere fanii, de această dată cu o postare pe contul personal de Instagram. Antrenorul pare că s-a săturat de scandalul în care este implicat cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan, așa că a decis că are nevoie de o gură de aer și de câteva momente de liniște.

Așadar, Reghe a ieșit în natură și a profitat de vremea bună pentru o plimbare cu bicicleta. Mai mult, soțul celebrei impresare a făcut chiar și o fotografie pentru a imortaliza acele clipe în care se arăta foarte fericit și a urcat imaginea pe Instagram, unde a fost dur criticat de către cei de acasă.

,,Rușine să îți fie, cel puțin față de copiii tăi!”

După controversata postare, fanii antrenorului nu au întârziat cu comentariile, iar aceștia s-au arătat destul de indignați de atitudinea bărbatului, considerând că nu este un moment prielnic pentru relaxare:

„Rușine să îți fie, cel puțin față de copiii tăi. Așa bărbat, să facă copii cu toate care îi ies în cale, peste tot… în urma ta lași copii, nu te gândești că poate suferă?”, a scris unul dintre urmăritorii lui Laurențiu Reghecampf, pe Instagram.

„Nu sunt fan Anamaria Prodan, dar ai procedat foarte greșit ca bărbat, ca soț, ca om! Divorț, primul pas, după iubită și copil. Ai decăzut mult în ochii fanilor și o să decazi și mai mult. Urât gest, nedemn de orice bărbat/femeie.”, a mai comentat un altul.

Totuși, printre comentariile lăsate de cei de acasă s-au numărat și câteva pozitive, care l-au susținut pe Reghecampf și au declarat că viața merge înainte, indiferent de ceea ce se întâmplă:

„Viața merge înainte…printre suișuri și coborâșuri, printre ierni și veri, printre bucurii și dureri, printre victorii și înfrângeri. Poate nu întotdeauna cum vrem noi, dar viața merge înainte…Important este să nu se oprească. Uneori zâmbim doar pentru a acoperi durerea. Alteori râdem doar pentru a acoperi durerea. Dar indiferent dacă zâmbim sau râdem, nu putem scăpa niciodată de ceea ce simțim cu adevărat.”, a precizat un fan de-al antrenorului.

Adauga un comentariu