Actualitate

Ce înseamnă când visezi că faci avort. Conotațiile unui astfel de vis nu sunt pozitive

Publicat: 11 aug. 2020
Ce înseamnă când visezi că faci avort
Avortul care apare în vis are conotații negative, ținând cont că această procedură medicală respinge viața

Ce înseamnă când visezi că faci avort. Dintotdeauna, oamenii și-au pus fel de fel de interpretări cu privire la semnificația viselor. Astfel, dacă unele vise transmit mesaje pozitive, altele au legătură cu cele mai ascunse temeri ale noastre. Un astfel de vis este și cel cu privire la avort.

În trecut, oamenii considerau visele drept mesaje venite din lumea de dincolo. De asemenea, se mai credea și faptul că visul ne dezvălui tocmai acea parte tenebroasă a sufletului. Cu toate acestea, științific vorbind, visele sunt mesaje transmise de subconștient. Astfel, așa cum despre unele vise se credea că au conotații pozitive, exista și reversul medaliei. Și anume faptul că anumite acțiuni din vis anunțau că ceva rău este pe cale să se întâmple.

Într-un articol anterior, am enumerat majoritatea semnificațiilor visului cu privire la sarcină. Acolo au fost evidențiate și aspecte pozitive, dar și negative ale unor astfel de vise. În celee ce urmează ne vom concentra asupra semnificației avortului din vis.

Ce înseamnă când visezi că faci avort

Acest tip de vis este întâlnit de regulă la femei, deoarece un bărbat nu ar putea visa așa ceva. Avortul care apare în vis are conotații negative, ținând cont că această procedură medicală respinge viața. De asemenea, visul acesta transmite și un semnal că respectiva persoană se autosabotează. Prin anumite acțiuni de zi cu zi, aceasta își blochează singură dezvoltarea. Totodată, ar putea fi vorba și de unele conflicte personale pe care nu le putem rezolva.

Un vis cu privire la avort poate avea legătură și cu anumite ezitare într-un proiect important. Și toate acestea ar putea fi determinate de frica de necunoscut sau presiunea la care ești supusă. Totodată, poate fi vorba și despre anumite obligații și norme morale de a urma o anumită cale.

În unele cazuri, este vorba de o rememorare a unei astfel de traume trăite în viața reală. Acest fapt fie te poate ajuta să te vindeci de durerea suferită, fie te impulsionează să te accepți așa cum ești. De asemenea, un vis despre avort a putea fi și un semnal de alarmă. Acesta ar putea transmite să ai mai multă grijă de de sănătatea ta.

Nu în ultimul rând, poți visa o altă persoană care a făcut un avort. Semnificația acestui vis ar putea fi faptul că relația ta cu persoana respectivă nu evoluează așa cum trebuie. Iar atunci când este vorba de o persoană necunoscută, semnificația are legătură cu ceea ce crezi tu despre avort. Totodată, moartea din cauza unui avortului poate poate transmite faptul că abordezi o problemă într-un mod greșit.

Alte conotații ale avortului din vis

Avortul în sine este o experiență traumatizantă, iar visarea lui poate fi o modalitate de a respinge un sentiment. Totodată, poate fi vorba de o emoție reprimată sau de o convingere care te tulbură peste măsură. Mai poate avea legătură și cu un risc asumat dar care nu a dus la rezultatele scontate. O altă semnificație a avortului din vis este că exprimă nesiguranţă şi anumite schimbări.

Ce înseamnă când visezi că faci avort. La o femeie care visează așa ceva poate fi vorba de teama acesteia că nu va obţine ce îşi dorește. Dar poate fi vorba și de anumite proiecte întârziate din cauze neprevăzute. Nu în ultimul rând, acest tip de vis, indiferent dacă avortul este al tău sau al altcuiva, înseamnă dezamăgire în probleme de bani și dragoste.

Adauga un comentariu