Cancan ultimă oră

Culiță Sterp, desemnat cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România!

Publicat: 16 ian. 2021

Culiță Sterp a fost desemnat cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România. Fanii Survivor România au făcut un clasament în ceea ce îi privește pe concurenții show-ului de la Kanal D.

Survivor România se află la cel de-al doilea sezon, iar fanii sunt extrem de încântați de concurenții noului sezon al show-ului fenomen de la Kanal D, printre care se află cântăreți extrem de iubiți de către publicul din țara noastră, dar și sportivi de renume.

Culiță Sterp și Jador, surprizele sezonului 2

Survivor România 2021 a început de o săptămână, dar telespectatorii deja și-au format păreri, și-au descoperit preferații și încearcă să își dea cu părerea despre fiecare în parte și să spere că favoritul lor va câștiga marele premiu, în finala care va avea loc abia peste câteva luni.

Fără doar și poate, Culiță Sterp și Jador au fost surprizele sezonului cu numărul 2, fanii lor fiind extrem de bucuroși să vadă cât de bine se descurcă pe traseele din Republica Dominicană cei doi artiști care rup topurile muzicale cu piesele lor.

Dacă Iancu Sterp a fost la un pas să câștige primul sezon Survivor România, el fiind de departe unul dintre cei mai buni sportivi pe care i-a avut competiția de anul trecut, anul acesta telespectatorii mizează pe fratele lui, Culiță Sterp, care nu se lasă mai prejos și este deja considerat un adversar de temut în dominicană.

Mai mult decât atât, fanii au făcut și un clasament interesant în ceea ce îi privește pe concurenții de anul acesta, atât faimoși, cât și războinici. La finalul clasamentului, Culiță Sterp a fost ales ca fiind cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România, cel puțin așa consideră cei care și-au exprimat punctul de vedere în mediul online. Cert este că artistul este extrem de îndrăgit, iar fanii speră că va câștiga.

Roxana Nemeș, cea mai frumoasă femeie de la Survivor România!

Pe lângă categoria „Mister Survivor” a existat, bineînțeles, și categoria „Miss Survivor”, care a fost câștigată de nimeni alta decât Roxana Nemeș, artista care în urmă cu doar câteva săptămâni a participat la Bravo, ai stil! Celebrities și care a stârnit controverse în urma certurilor cu Andreea Tonciu. Cu toate astea, fanii au fost plăcut surprinși să vadă cât de bine arată Roxana nemachiată și cu un corp de invidiat, după ce a slăbit considerabil în ultimii ani.

Miss forme apetisante este o altă categorie la care internauții au votat în număr extrem de mare. Ei bine, câștigătoarea este nimeni alta decât Roxana Ghiță, tânăra din echipa războinicilor căreia Jador i-a făcut în urmă cu câteva zile o declarație care i-a uimit pe toți. Acesta i-a spus că o iubește, în fața tuturor.

Și dacă tot a venit vorba despre Jador, acesta a fost votat ca fiind cel mai popular concurent de la Survivor România, el aflându-se în fruntea categoriei „Mister Popularitate”. Fără doar și poate, Jador este cel care aduce buna dispoziție în echipa lui, deși uneori este și cel care aprinde spiritele și pornește discuțiile cu colegii, dar și cu adversarii lui.

Adauga un comentariu